Krüger&Matz lansează noi produse la MWC 2015

În acest an, Krüger&Matz lansează la Barcelona un nou smartphone numit FLOW, disponibil cu conectivitate LTE, precum și smartband-ul FitOne.

KM0416-1

Noul smartphone FLOW este un dispozitiv esențial în portofoliul Krüger&Matz. Datorită conectivității LTE, noul dispozitiv completează gama existentă de produse de același tip și le oferă utilizatorilor care folosesc intensiv Internetul o soluție mult mai eficientă din punct de vedere al costurilor.

FLOW este echipat cu procesor Qualcomm MSM8916 quad-core ARM Cortex A53, cu o viteză de Internet de 1.2 – 1.4 GHz și cu o memorie de 1 GB RAM, astfel încât asigură funcționarea perfectă a sistemului de operare Android 4.4 KitKat.

La fel ca alte smartphone-uri Krüger&Matz, FLOW dispune de opțiunea dual-SIM, funcțională în stand-by. În plus, este echipat cu Bluetooth 4.0, GPS și două camere foto: cea din față are 2 Mpx, cea din spate are 5 Mpx. Memoria internă a fost extinsă, conform așteptărilor utilizatorilor, la 8 GB, astfel încât aceștia pot descărca fișiere multimedia, fotografii, aplicații și le pot salva fie în telefon, fie pe cardul micro SD, care are o capacitate de memorie de până la 32 GB.

Ușor și subțire (8 mm grosime), FLOW reprezintă echilibrul ideal între tehnologie și design: deși are un ecran mare de 4.5″ IPS (și o rezoluție de 540x960px), este simplu de utilizat și foarte confortabil, atât pentru convorbiri, cât și pentru mesaje.

Însă cel mai mare avantaj oferit de FLOW este conectivitatea LTE, care asigură o conexiune de Internet mai rapidă și mai sigură. Această caracteristică, împreună cu celelalte elemente, alături de un preț sugerat de vânzare de 599 lei, plasează FLOW în topul opțiunilor din această categorie.

O altă noutate lansată de Krüger&Matz la MWC 2015 este FitOne, primul smartband din portofoliul companiei.

FitOne este un gadget inovativ, dedicat persoanelor active care doresc să își monitorizeze activitatea fizică. Device-ul poate fi conectat prin Bluetooth la un smartphone (Android 4.3; iOS7 sau mai recent). Aplicația WRIST BAND va înregistra toate activitățile fizice, inclusiv numărul de pași efectuat zilnic, distanța, durata activității, viteza medie de mers și consumul de calorii. Iar FitOne continuă să funcționeze chiar și în timpul somnului.

Smartband-ul înregistrează durata și fazele somnului, inclusiv cât durează ca utilizatorul să adoarmă. FitOne este ușor si are un design elegant care îi asigură un grad maxim de confort utilizatorului, indiferent de sportul pe care îl practică. Prețul sugerat de retail este 149 lei.

Pe lângă dispozitivele Krüger&Matz, vizitatorii pot vedea la MWC 2015 și produsele M-LIFE, un brand deținut, de asemenea, de Lechpol. M-LIFE prezintă la MWC 2015 o gama largă de telefoane: telefoane fixe, telefoane cu GSM pentru persoanele în vârstă, precum și diverse accesorii, cum ar fi acumulatoare pentru baterii, încărcătoare normale, încărcătoare de mașină și routere wireless.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *