Samsung va fi principalul sponsor al Jocurilor Olimpice până în 2020

Producătorul sud-coreean de echipamente electronice Samsung a decis să-și prelungească contractul de principal sponsor al Jocurilor Olimpice până în anul 2020, a anunțat azi, 17 august, Comitetul Olimpic Internațional (IOC).

SAMSUNG CSCSamsung, companie care a început să se implice la Jocurile Olimpice ca sponsor local la Jocurile Olimpice din Seul 1988, va sprijini Jocurile Olimpice până după JO de la Tokyo din 2020.

„Suntem încântați că putem continua parteneriatul nostru cu Samsung” a declarat președintele IOC, Thomas Bach, într-un comunicat de presă. „Finanțarea generată de programul TOP permite atleților din întreaga lume să se pregătească și să concureze la fiecare ediție a JO”, adaugă Thomas Bach.

Următoarea ediție a Jocurilor Olimpice de vară va avea loc în 2016 la Rio de Janeiro în timp ce următoarea Olimpiada de iarnă va avea loc în 2018 în orașul Pyeongchang din Coreea de Sud.

Deși IOC nu dezvăluie detalii financiare din contractele sale încheiate cu sponsorii, analiștii estimează că contractele încheiate cu sponsorii principalii generează venituri de 100 de milioane de dolari pe o perioadă de patru ani.

Pe lângă Samsung, și alți sponsori importanți ai JO precum McDonald’s, Coca-Cola, Panasonic și Atos, au decis și ei să-și prelungească contractele de sponsorizare până în 2020 și după această dată.

Sursa: Agerpres. Foto

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *