Victor Armășelu, numit Vicepreședinte al Samsung Electronics în România și Bulgaria

Samsung Electronics România & Bulgaria anunță numirea lui Victor Armășelu în funcția de Vicepreședinte în cadrul companiei, fiind primul angajat român care preia această poziție și printre puținii manageri locali la nivel european.

samsung

Începând cu 2012, când s-a alăturat în cadrul Samsung Electronics România, Victor Armășelu a ocupat pe rând pozițiile de Head of Visual Display România, apoi din 2014 Director Consumer Electronics (aparatură audio-video, electrocasnice) pentru România și din 2016 și pentru Bulgaria.

Noua funcție de Vicepreședinte va presupune, printre altele, stabilirea viziunii și coordonarea strategiilor comerciale pentru a consolida poziția companiei pe piață și a atinge obiectivele de afaceri dorite.

Mă bucură numirea în funcția de Vicepreședinte al companiei și mă simt onorat să fiu primul român care preia această responsabilitate, până acum deținută în România doar de manageri sud-coreeni. Este un semn al aprecierii Companiei Samsung Electronics pentru modul în care subsidiara din România și Bulgaria a contribuit la dezvoltarea afacerilor la nivel local și european și reprezintă un semn al încrederii în managementul român. Un nou capitol începe acum și sunt încrezător că vom reuși să consolidăm poziția de lider pe care o deținem în prezent”, a declarat Victor Armășelu – Vicepreședinte Samsung România  & Bulgaria.

Evoluția profesională a lui Victor Armășelu

Înainte de a se alătura echipei Samsung Electronics România, Victor Armășelu și-a dezvoltat expertiza în domeniile: vânzări și distribuție, major accounts management, trade și brand marketing și managementul relațiilor cu clienții, ocupând cu succes funcții comerciale de top-management și antreprenoriat în diferite industrii: B2B Chemicals – Manager Regional Loctite în cadrul Henkel România; Automotive – Director Corporate Sales la Importatorul Volvo Cars; FMGC – Vicepreședinte Vânzări, Distribuție și Trade Marketing în cadrul SABMiller (Ursus Breweries) și Antreprenoriat – Consultanță managerială.

Victor Armășelu este absolvent al Universității Maritime Constanța și licențiat Chief Maritime Engineer cu 7 ani de experiență în transport maritim internațional, este deținător al unui E-MBA al Universității Kennesaw (Atlanta, SUA), certificat PMP de către Project Management Institute (Philadelphia, USA) și Lean Six Sigma de către IASSC (Phoenix, USA).

Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa piața electro-IT, telecom, tehnologie și eCommerce.

Abonaţi-vă gratuit la newsletterul publicației ElectroRetail.ro!

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 482 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Oameni » Victor Armășelu, numit Vicepreședinte al Samsung Electronics în România și Bulgaria
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.