Samsung transformă Samsung Apps într-o platformă cu promoții și reduceri pentru utilizatorii săi

Samsung Electronics Co. Ltd. a lansat Samsung GALAXY Apps, un app store care oferă sute de aplicații disponibile exclusiv pentru utilizatorii dispozitivelor Samsung Galaxy. Spre deosebire de predecesorul său, Samsung Apps, noul serviciu oferă aplicații ce vor permite mai multă flexibilitate în personalizarea dispozitivelor mobile și va funcționa și ca o platformă pentru promoții și reduceri pentru utilizatorii săi.

Lifestyle-02La Samsung, ne străduim să aducem clienților noștri servicii cu valoare adăugată, oferindu-le soluții variate și dispozitive inovatoare”, a declarat Won Pyo Hong, președinte Media Solution Center la Samsung Electronics. „Samsung GALAXY Apps este o dovadă a acestei promisiuni, punând la dispoziția clienților noștri aplicații exclusive pentru a le îmbunătăți experiența de utilizare.

Samsung GALAXY Apps are o interfață intuitivă, împărțită în trei categorii, Best Picks, Top și For Galaxy. În categoria Best Picks utilizatorii găsesc ușor și rapid aplicații recomandate și oferte speciale, iar în categoria Top aplicațiile sunt afișate în funcție de popularitate, data lansării și preț.

Categoria For Galaxy include patru secțiuni speciale. Galaxy Gifts oferă aplicații premium disponibile exclusiv pe dispozitivele Galaxy. Galaxy Essentials pune la dispoziția utilizatorilor aplicațiile must-have pentru dispozitivele Galaxy. Apps for Professionals este categoria în care se găsesc toate aplicațiile de business, dar și alte servicii, iar Galaxy Specials le permite utilizatorilor să descarce aplicații special create prin Samsung SDK.

Samsung GALAXY Apps va fi disponibil pentru 130 de milioane de utilizatori din 161 de țări din toată lumea. Mai multe informații pe: http://apps.samsung.com/.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Multimedia » Samsung transformă Samsung Apps într-o platformă cu promoții și reduceri pentru utilizatorii săi

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.