Realitate virtuală mobilă cu Samsung Gear VR

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat o nouă generație de dispozitive mobile, Samsung Gear VR Innovator Edition, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se transpune într-o realitate virtuală cinematografică.

Gear VR-LifestyleSusținut de tehnologia Oculus, Samsung Gear VR oferă o nouă experiență de consum a conținutului mobil și menține poziția de lider pe care compania o deține pe piața dispozitivelor mobile purtabile, prin inovații tehnologice și design elegant.

Rezultatul parteneriatului cu Oculus, companie deținută de Facebook, lider în tehnologia realității virtuale, este Samsung Gear VR, care oferă o experiență a realității virtuale mobile extrem de captivantă și complet nouă pentru această industrie.

Samsung Gear VR depășește cu mult așteptările pe care le aveam legate de felul în care tehnologia mobilă poate fi folosită pentru consumul de conținut și reprezintă progresul inovațiilor din seria Gear”, a declarat JK Shin, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications a Samsung Electronics. „Suntem foarte mulțumiți de parteneriatul pe care l-am încheiat cu Oculus VR și care a rezultat în oferirea acestei experiențe captivante tuturor utilizatorilor.”

„Suntem bucuroși să vă prezentăm Gear VR Innovator Edition, o experiență mobilă VR de top, susținută de Oculus ”, a declarat John Carmack, CTO Oculus. „Această colaborare tehnologică cu Samsung ne-a oferit posibilitatea de a dezvolta un dispozitiv destinat realității virtuale la cea mai bună rezoluție și performanță, pe o platformă complet mobilă.”

Samsung Gear VR oferă o experiență vizuală de necontestat prin ecranul HD Super AMOLED de 5,7 inci al lui Galaxy Note 4, livrând imagini uimitoare la rezoluție mobilă de top. Cu Gear VR Innovator Edition, utilizatorii se pot bucura de experiențe diverse, pot sta în cel mai bun loc într-un cinematograf, se pot afla pe scena unui spectacol având posibilitatea de vizualizare 360 3D și pot juca jocuri video într-un mod cu totul unic și inovator, în lumi captivante în care imaginația devine realitate. Tehnologia Samsung de top care a permis crearea ecranului Super AMOLED și tehnologia inovatoare dezvoltată de Oculus au făcut posibilă această experiență surprinzătoare pentru dispozitivele mobile.

Creat din materiale ușoare și flexibile, Samsung Gear VR este confortabil de purtat. Dispozitivul este complet wireless, astfel încât utilizatorii se pot bucura pe deplin de lumile virtuale, fără să fie nevoiți să rămână în apropierea unui computer. Având un conținut vast de realitate virtuală, utilizatorii se vor putea bucura de o gamă largă de filme, jocuri, emisiuni educative și filmări la 360 de grade.

Samsung Gear VR va fi disponibil în culoarea Frost White pe canalul online Samsung și la partenerii acestuia.

Gear VR Lentile 96˚ Field of View
Senzori Accelerator, Gyrometer, Magnetic, Proximity
Motion to Photon Latency < 20ms
Ajustare focală Covers Nearsighted / Farsighted Eyes
Interpupillary Distance

Coverage

55 ~ 71 mm
Physical User Interface Touch Pad, Back Button, Volume Key
Conexiune Conexiune microUSB 1.1 cu  Galaxy Note 4
Dimensiuni (Headset) 198(W) x 116(L) x 90(H)mm
Conținut Disponibil în magazinul Oculus
microSD Card(16GB) in-box: O colecție de clipuri la 360 de gradeși trailer-uri de filme 3D de la majoritatea studiourilor vor fi pre-încărcate pe dispozitiv
Marvel’s Avengers: prin parteneriatul Age of Ultron cu Samsung, utilizatorii Gear VR vor avea acces axclusiv la Tony Stark’s Lab inside the all new Avengers Tower.
IMAX oferă clipuri de la Hollywood și filme documentare într-un teatru virtual cu Samsung Gear VR
DreamWorks VR de la DreamWorks Animation le permite utilizatorilor Samsung Gear VR să interacționeze și să se distreze alături de personajele DreamWorks, bucurându-se de conținut într-o modalitate nouă.
Legendary’s Pacific Rim Jaeger Pilot este o experiență captivantă de conținut care îi permite spectatorului să se poziționeze în centrul acțiunii cu Samsung Gear VR.
Cirque du Soleil Media prezintă acțiunea în 3D în timp real la un unghi de 360 de grade, oferind un fragment din Zarkana înregistrat de Felix & Paul Studios pentru Samsung Gear VR.
M-GO Advanced, o nouă paradigmă a aplicațiilor realității virtuale, permite o descoperire interactivă a celor mai noi filme și emisiuni TV cu Samsung Gear VR.
Vevo oferă peste 100.000 de videclipuri muzicale HD, concerte live și programe originale care pot fi vizualizate precum spectacolele teatrale, pe Samsung Gear VR.
Protocol Zero(working title) de la DENA le permite utilizatorilor Samsung Gear VR să se infiltreze în jocurile video pe teritoriile inamicilor, având posibilitate de vizualizare alb-negru, night vision, raze X și senzori termali..
Galaxy Note 4 Ecran 5,7 inci (143.9mm) Quad HD Super AMOLED (2560 x 1440)
Camera (Pass-Through) High Frame Rate Preview (60fps)
Audio 3D Spatial Sound pe Samsung VR Player pentru conținut VR Gallery (este nevoie de căști)

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Multimedia » Realitate virtuală mobilă cu Samsung Gear VR

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.