Samsung lansează Samsung Z – primul smartphone cu sistem de operare Tizen

Samsung Electronics Co., Ltd., prezintă noul Samsung Z, primul smartphone disponibil pe piața de telefoane mobile dezvoltat cu ajutorul platformei Tizen. Smartphone-ul Samsung Z va putea fi testat în cadrul conferinței dezvoltatorilor de aplicații pe Tizen ce va avea loc începând cu 3 iunie la San Francisco.

Z-combination-Black-DynamicDispunând de o tehnologie de top similară celei întâlnite pe cele mai noi smartphone-uri Samsung, Samung Z le oferă utilizatorilor performață și rapiditate. Dispozitivul este echipat cu un ecran HD Super AMOLED de 4,8 inci și un procesor Quad-core de 2,3 GHz, fiind astfel alegerea perfectă pentru utilizatorii care își doresc o experiență de utilizare diferită cu un smartphone ușor și foarte eficient.

„Samsung și-a propus să îmbunătățească experiența utilizatorilor cu mijloace inovatoare care sunt atât unice cât și foarte apropiate de nevoile lor”, a afirmat DJ Lee, Președintele și Directorul General al Biroului Global de Vânzări & Marketing, în cadrul diviziei de Mobile Communications Business a Samsung Electronics. „Samsung Z dispune de puterea și adaptabilitatea platformei Tizen, ceea ce le va permite utilizatorilor să navigheze mai rapid pe internet, dar și să utilizeze aplicațiile într-un mod mult mai eficient.”

Platforma Tizen le oferă utilizatorilor o experiență rapidă și optimizată nevoilor lor, dispunând de o mai bună gestiune a memoriei. Samsung Z, dezvoltat pe platforma Tizen, necesită un timp mai scurt pentru pornire și oferă capacități avansate de multi-tasking. Samsung Z poate susține atât conținut 2D cât și 3D, dar dispune și de îmbunătățiri pe partea de redare și vizualizare a conținutului, acțiuni ce devin mai comode și performante. Utilizatorii se vor bucura de protejarea datelor personale datorită senzorului de amprentă disponibil pe acest model.

Funcția Ultra Power Saving Mode îi permite telefonului să fie operațional în caz de urgență, chiar și pentru un nivel foarte scăzut al bateriei

Samsung Z dispune de o configurație diferită pentru ecranul Home și Application, astfel că aplicațiile și funcțiile smartphone-ului sunt mult mai ușor de accesat. Folosind setările Dynamic Box și Color Theme, utilizatorii își pot defini propriul device, astfel încât să se potrivească cel mai bine cu nevoile lor.

Design-ul exterior al smartphone-ului Samsung Z le oferă utilizatorilor un aspect complet nou. Dispozitivul este descris de linii subțiri, drepte și sofisticate, oferind un design și o experiență tactilă complet diferite, păstrând în același timp identitatea vizuală generală disponibilă pentru dispozitivele Samsung. Smartphone-ul va fi disponibil în două culori: Negru și Auriu.

Samsung Z va fi disponibil în cel de-al treilea trimestru în Rusia, comercializarea sa extinzându-se apoi și către alte țări. Utilizatorii vor avea acces la aplicații suplimentare în Tizen Store la lansarea smartphone-ului. Pentru a sărbători lansarea primului smartphone Tizen din lume și pentru a încuraja cât mai mulți dezvoltatori Tizen să se alăture, Tizen Store va oferi un program promoțional pentru toți dezvoltatorii de aplicații mobile timp de un an. Mai mult de atât, Samsung plănuiește să găzduaiscă primele provocări locale pentru dezvoltatorii Tizen din Rusia și țările CIS pentru a îmbogăți eco-sistemul Tizen de la lansarea dispozitivului.

Specificatii produs Samsung Z

Galerie foto:

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 479 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Multimedia » Samsung lansează Samsung Z – primul smartphone cu sistem de operare Tizen
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.