2Parale a lansat Realtime2P, prima aplicatie mobila de marketing afiliat din Romania

Platforma de marketing prin afiliere 2Parale lansează Realtime2P, prima aplicatie mobila de marketing afiliat din Romania, ce permite accesul instant, de oriunde, la informatii in timp real despre vanzarile din 2Parale, pentru mai bine de 330 de advertiseri.

2p-realtimeOdată descarcata aplicatia, utilizatorii au acces gratuit, in orice moment, la date despre vanzarile si lead-urile realizate in platforma 2Parale, generale si personale.

Prin aplicatia Realtime2P, afiliatii si advertiserii 2Parale isi pot personaliza experienta utilizarii prin activarea notificarilor sonore sau pe mail pentru propriile comisioane. De asemenea, cei care doresc sa ramana conectati, constant si in timp real, la dinamica tuturor comisioanelor generate in platforma, o pot face prin aplicatie fara sa fie afiliat sau advertiser in 2Parale. In plus, orice utilizator al aplicatiei poate urmari ce categorii de advertiseri aduc cele mai multe castiguri prin afiliere.

Aplicatia Realtime2P este disponibila, deocamdata, doar in AppStore.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » 2Parale a lansat Realtime2P, prima aplicatie mobila de marketing afiliat din Romania
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.