evoMAG implementează soluția Innoship și reduce costurile de livrare a comenzilor

evoMAG a integrat, de la începutul lui 2021, tehnologia Innoship, agregatorul de servicii de curierat numărul 1 din România, ca parte a strategiei de îmbunătățire a experienței clienților și de reducere a timpilor de livrare a comenzilor, obținând, în această perioadă, eficientizarea costurilor de livrare cu circa 15%, printr-o alocare dinamică a comenzilor către curieri.

evomag

Innoship automatizează, astfel, procesul de livrare al comenzilor pentru evoMAG și optimizează interacțiunea dintre magazinul online și companiile de curierat folosite de acesta.

Principalele beneficii ale soluției Innoship

  • Optimizarea costurilor. Soluția Innoshipeficientizează costurile cu 15%, analizând performanța serviciilor de curierat din întreaga arie geografică prin intermediul algoritmilor avansați de machine-learning.
  • Agregator API curieri. Implementarea API-ului Innoship facilitează accesul imediat către orice curier din piața locală sau internațională fără costuri suplimentare de interconectare sau mentenanță. Astfel, complexitatea tehnică de integrare cu sistemele curierilor și serviciile acestora este îndepărtată.
  • Vizibilitatea unitară și în timp real a comenzilor. Gestionarea comenzilor de livrare se realizează într-un mod mult mai simplu și eficient, analizând într-un singur panou de control performanța companiilor de curierat și a fluxurilor de date. Această funcționalitate permite decizii de business corecte și rapide.
  • Notificări automate şi personalizate. Experiența clientului în etapa de post-vânzare este extrem de importantă, de aceea notificările automate şi personalizate transmise prin sistemul Innoship le oferă clienților finali informații în timp real asupra procesului de livrare a comenzilor.
  • Flexibilitate în alocarea dinamică a comenzilor. Prin modulul avansat de reguli, Innoship oferă ușurință în implementarea particularităților specifice modelului de business.

Acordăm foarte mare atenție experienței clienților, iar prin parteneriatul cu Innoship ne dorim să le putem oferi livrări mai rapide, eficientizând, în același timp, costurile cu circa 15%, printr-o alocare dinamică a comenzilor către curieri. Vizibilitatea completă pe fluxul de livrare, cu alerte în timp real, când apar situații neprevăzute, ne oferă un grad mai mare de adaptabilitate și flexibilitate, și ne sprijină demersul de a satisface și mai bine nevoile clienților noștri”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

evoMAG se alătură, astfel, celor peste 70 de clienți companii de retail, eCommerce și distribuție, medii și mari, care au ales platforma Innoship, în primul an de la lansare

„Parteneriatul cu evoMAG se înscrie în strategia noastră de dezvoltare în direcția asocierii cu companii medii și mari, într-un context propice pentru a ne aduce contribuția la evoluția industriei de eCommerce. Prelucrăm, în prezent, peste 35.000 de comenzi zilnic, iar până la finalul anului ne așteptăm să depășim 75.000 de comenzi în fiecare zi, de la peste 250 de clienți, ca urmare a ratei accelerate de adopție a tehnologiei Innoship”, spune Dan Ungureanu, cofondator Innoship.

La mai puțin de 8 luni de la investiția de tip Seed susținută de fondul de investiții cu capital de risc GapMinder VC, Innoship este agregatorul de servicii de curierat numărul 1 din România, ca urmare a ritmului alert  de adopție a soluției pe piață.

Innoship optimizează interacțiunile dintre retaileri și curieri, eficientizând costurile aferente serviciilor de curierat cu până la 25% și crescând performanța de livrare cu până la 15% printr-o alocare dinamică a comenzilor, în funcție de criteriile selectate de retailer în platformă. Tehnologia Innoship crește calitatea experienței serviciilor de curierat, asigură accesul facil la noi opțiuni de livrare rapidă, în același timp, reducând substanțial costurile cu acest serviciu.

Innoship 

Innoship este o companie ce îmbină tehnologia (într-o formă ușor de înțeles și simplu de utilizat) și know-how-ul din domeniile de curierat, supply chain și retail.  Platforma Innoship este un agregator de opțiuni multiple de livrare rapidă destinat companiilor de retail și ecommerce care democratizează accesul comercianților de toate dimensiunile la o tehnologie avansată prin intermediul căreia își pot administra eficient propriile contracte de curierat, oferind clienților multiple opțiuni de livrare și servicii de transport de mai bună calitate la costuri minime.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » evoMAG implementează soluția Innoship și reduce costurile de livrare a comenzilor
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.