UPS transformă comerțul electronic prin intermediul mai multor alianțe și acorduri

UPS a anunțat recent strategia prin care serviciile sale logistice vor fi disponibile pe scară largă, prin intermediul unei serii de alianțe și acorduri strategice, integrate sub umbrela UPS Digital Access Program.

UPSSectorul retail continuă să se transforme, iar UPS a răspuns creșterii e-commerce prin îmbunătățirea rețelei și serviciilor, oferind astfel livrări mai rapide, o vizibilitate sporită și o gamă mai largă de opțiuni de livrare. Prin intermediul UPS Digital Access Program, UPS stabilește relații de colaborare preferențiale cu platforme digitale de top, cu scopul de a îmbunătăți diverse aspecte ale fluxului valoric din comerțul electronic. Aceste platforme le oferă clienților tarife reduse de transport prin UPS, dar și alte soluții de transport și logistică. 

 „Prin integrarea UPS în platformele populare de comerț electronic, comercianții vor beneficia de anvergura și fiabilitatea serviciilor UPS în peste 220 de țări și teritorii. Tot mai multe IMM-uri vor avea acum acces la serviciile UPS, care le vor permite să-și respecte promisiunile de livrare și să fie competitive în acest domeniu.” , a declarat Kevin Warren, director de marketing la UPS.

Tranzacțiile online B2B și B2C sunt în creștere. eMarketer estimează că valoarea globală brută a mărfurilor din comerțul electronic va crește de la 3,5 trilioane de dolari, la 6,5 trilioane de dolari până în 2023. Acest lucru are un impact semnificativ asupra industriei de transport, din cauza creșterii volumului de colete, impulsionând totodată și digitalizarea întregului flux valoric de e-commerce, de la achiziții stocuri, la gestionarea comenzilor, livrărilor și  retururilor.

UPS Digital Access Program permite platformelor de comerț electronic să ofere o gamă completă de servicii de gestiune comenzi, fulfilment și servicii de livrare, simplificând astfel complexitatea logistică. Astfel, IMM-urile le pot oferi clienților aceeași experiență de calitate precum marile companii de comerț electronic. 

În cadrul Digital Access Program, compania a semnat un acord cu Stamps.com (NASDAQ: STMP), cel mai important furnizor de software de transport pentru comerțul electronic, cu scopul de a oferi tarife de transport reduse celor peste 740.000 de clienți Stamps.com. Stamps.com oferă soluții software de transport prin internet, sub brandurile ShipStation, ShippingEasy, ShipWorks, Stamps.com și Endicia. Aceste soluții ajută IMM-urile din sectorul e-commerce să își desfășoare activitățile de transport mai ușor și cu succes. Cu ajutorul Digital Access Program, clienții Stamps.com pot accesa acum serviciile de transport la tarife reduse. 

UPS Digital Access Program include, de asemenea, colaborări cu companii de top din industria de comerț electronic, care se specializează în procese de generare a cererii, gestionare comenzi, hosting magazine online, livrări și retururi. 

Acest program demonstrează angajamentul UPS față de colaborarea cu aceste platforme, care se extinde de la generare de comenzi și fulfillment, până la livrări și retururi. Dorim să ne lărgim raza de acțiune, de aceea vom continua să inovăm și să colaborăm cu furnizori de platforme care ating toate aspectele ecosistemului e-commerce.” , a mai spus Warren.

UPS

UPS (NYSE: UPS) este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluții, inclusiv transportul de colete mici și mărfuri cargo, facilitarea comerțului internațional și folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, Georgia (SUA), compania deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume. Compania a primit premiul America’s Best Customer Service pentru servicii de transport și livrare din partea revistei Newsweek, „Cel mai valoros brand din transport” din partea revistei Forbes. Compania s-a situat în topul clasamentului JUST 100 pentru responsabilitate socială, indicele Dow Jones Sustainability World și Harris Poll Reputation Quotient.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » UPS transformă comerțul electronic prin intermediul mai multor alianțe și acorduri
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.