Aplicația Orange Antivirus aduce noi funcții și devine disponibilă pentru clienții PrePay

Începând de astăzi, 19 martie 2014, aplicația Orange Antivirus powered by Bitdefender devine accesibilă și clienților PrePay care folosesc smartphone-uri cu sistem de operare Android. Ea poate fi activată ușor, la fel ca în cazul abonaților, prin SMS la numărul 321 cu textul Antivirus, apelând *100# sau direct din Contul meu Orange și costă 0.81 euro credit.

header-antivirus

Tot acum este disponibil și un update al aplicației, ce aduce în plus o funcție numită Securitate aplicații, care evaluează toate aplicațiile instalate în telefonul Android și oferă utilizatorului un indice al confidențialității datelor din dispozitiv. Cuprins între 1 și 100, indicele oferă o perspectivă mai detaliată asupra informațiilor personale la care aplicațiile au acces. Astfel, cu cât indicele de siguranță afișează un număr mai mare, cu atât aplicațiile sunt mai sigure din prisma accesului la informații confidențiale.

De când a fost lansată (septembrie 2013) și până la finalul lunii februarie, Orange Antivirus a blocat viruși pe 5895 dispozitive mobile (smartphone-uri și tablete), cele mai întâlnite fiind cazurile în care virușii trimit SMS la numere cu suprataxă.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Multimedia » Aplicația Orange Antivirus aduce noi funcții și devine disponibilă pentru clienții PrePay
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.