Opt milioane de euro, suma totală donată de Fundația Altex ȋn mai puțin de doi ani de pandemie

Fundaţia Altex a donat peste trei milioane de euro către spitale, instituții publice și unități de ȋnvățământ din România, de la începutul pandemiei. Acțiunile umanitare continuă și ȋn valul patru al pandemiei, astfel că Fundația are ȋn plan noi donații, ȋn valoare de cinci milioane de euro, până la sfârșitul anului.

altexFundația Altex și retailer-ul Altex au fost printre primele care s-au mobilizat și au venit ȋn sprijinul cadrelor medicale și didactice, ȋncă din prima lună de pandemie ȋn România.

Spitale, instituții și unități de ȋnvățământ, de pe ȋntreg teritoriul țării, au beneficiat de produse IT și electronice, măști de protecție și alte echipamente și dispozitive medicale, ȋn valoare de peste trei milioane de euro, donate de Fundația Altex, ȋn cadrul mai multor campanii sociale.

„Binele omului şi calitatea vieţii primează pentru noi, aşadar Fundaţia Altex se implică rapid, cu toate resursele de care dispune, pentru a răspunde nevoilor urgente ale societăţii româneşti, aflată în plină pandemie de COVID-19”, a declarat Mihaela Mitescu, Președinte Fundația Altex.

Acțiunile din următoarele luni au un buget de aproximativ cinci milioane de euro și au drept obiectiv donarea de măști de protecție de ȋnaltă calitate, către școli și licee, universități, primării și alte instituții, precum Biblioteca Națională a României.

Ȋn același timp, lista potențialilor beneficiari rămâne deschisă celor care au nevoie de sprijin pentru a depăși provocările acestei perioade. Astfel, Fundația Altex răspunde cererilor de sponsorizare primite din zona de educație, sănătate, cultură și nu numai.

Fundația Altex

Fundația Altex este o organizație nonprofit, înființată de Altex România, cu rolul de a se implica în rezolvarea problemelor cu care se confruntă societatea românească.

Organizația are printre obiective dezvoltarea de proiecte de responsabilitate socială ce pot contribui la schimbarea sistemului de educație, la îmbunătățirea sistemului medical, dar și la promovarea de practici sustenabile pentru un mediu mai curat.

Fundația Altex reflectă în identitatea brandului o abordare de tip Human Social Responsibility (HSR) – oamenii sunt în centrul fiecărei organizații.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Opt milioane de euro, suma totală donată de Fundația Altex ȋn mai puțin de doi ani de pandemie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.