Flanco vinde în premieră în România primul televizor 8K – Samsung Q900R QLED

Flanco este primul retailer electro-IT din România care pune la vânzare cel mai avansat televizor lansat de Samsung, primul astfel de produs comercial cu rezoluție nativă 8K.

Modelul Q900R QLED 8K a fost prezentat de către Samsung Electronics România în 31 octombrie, iar începând cu luna noiembrie, televizorul este disponibil în oferta Flanco, atât online, cât și în magazine.

FlancoColaborăm îndeaproape cu partenerii noștri, pentru ca împreună să le oferim clienților Flanco acces la cele mai noi tehnologii, la produse de top, proaspăt lansate. Primul televizor 8K din lume aduce cu sine o tehnologie revoluționară, care pune bazele schimbării industriei, pe termen lung.

Astăzi este un produs exclusivist, state-of-the-art, cu un preț pe măsură, însă în câțiva ani ar putea deveni noul standard în materie de televizoare.”, spune Cătălin Croitoru, Director de achiziții Flanco Retail. 

Pentru comenzile pe flanco.ro, livrările au început de pe 10 noiembrie. De asemenea, din data de 8 noiembrie, televizorul este expus la vânzare și în cel mai mare magazin al retailerului din București, Flanco Mega Mall.

Pregătește-te de Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an!

Disponibil în varianta cu diagonală de 189 cm la prețul de 34.999 de lei, televizorul poate fi achiziționat pe perioada Black Friday, la Flanco, în până la 50 de rate fără dobândă, prin cardurile de credit.

Noua navă-amiral a televizoarelor Samsung dispune și de alte tehnologii de ultimă generație, precum:

  • Q HDR 8K: optimizează parametrii de culoare și de luminozitate, prin metadată dinamică
  • 8K AI Upscaling și procesor Quantum 8K: prin machine learning și inteligență artificială, televizorul crește calitatea conținutului redat, transformând rezoluția redusă în una aproape 8K, optimizează sunetul, se adaptează la nivelul luminozității din cameră, oferă conținut și informații prin comenzi vocale
  • Direct Full Array Elite: oferă un volum de culoare de 100%, cu 1 miliard de nuanțe, un contrast sporit și un control precis al luminii de fundal

Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.400 de angajați, compania deţine o rețea de 131 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 93 de orașe.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 479 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Flanco vinde în premieră în România primul televizor 8K – Samsung Q900R QLED
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.