Premium Store deschide primul showroom de mobilă și electrocasnice din România

Pe 10 mai 2019, Premium Store a inaugurat în București primul său showroom de mobilă și electrocasnice din România. Situat pe Nicolae Caramfil 86, magazinul este doar primul dintr-o viitoare rețea, până la finalul acestui an fiind programate încă două deschideri în sectorul 2.

Premium StoreLansarea magazinelor Premium Store în România face parte dintr-un plan îndrăzneț de extindere a brandului – prezența în toate orașele mari din țară până la sfârșitul anului 2020, plan pentru care compania va investi în următorii ani 6 milioane de euro.

În cadrul Premium Store, bucureștenii au la dispoziție bucătării marca Nolte, producător german de renume mondial, alături de întreaga gamă de electrocasnice Bosch – cuptoare și plite încorporabile, mașini de spălat rufe și uscătoare, mașini de spălat vase, aparate frigorifice, roboți de bucătărie și alte electrocasnice mici, mașini de curățat cu înaltă presiune.

În plus, în showroom-ul Premium Store se regăsește și gama Bosch de scule electrice și profesionale din domeniul grădinăritului.

„Premium Store e un concept cu totul și cu totul nou, pentru că, spre deosebire de magazinele clasice, noi oferim posibilitatea de a achiziționa bucătăriile împreună aparatele de uz casnic încorporabile.

În același timp, oferim șansa de a testa tehnica Bosch chiar în incinta magazinului și de a personaliza bucătăriile marca Nolte în funcție de electrocasnicele alese. Bosch și Nolte formează un tandem strălucit, care garantează clienților design modern și funcționalitate.”, a declarat Adrian Modârcă, Store Manager Premium Store.

Conceptul Premium Store se va dezvolta prin deschiderea a 30 de magazine în toată țara, după cum urmează: 6 magazine în București, 2 magazine în Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța și Iași. Planul de extindere vizează deschiderea unui magazin propriu și în Ploiești, Oradea, Craiova, Galați, Pitești, Suceava, Bacău.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 485 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Premium Store deschide primul showroom de mobilă și electrocasnice din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.