Un nou concept pentru magazinul Orange Militari

Începând de astăzi, 10 februarie 2014, Orange shop din cartierul Militari, situat pe bulevardul Iuliu Maniu, nr.160, bl. I, la parter, îşi aşteaptă clienţii cu o nouă înfăţişare. Magazinul este deschis în timpul săptămânii în intervalul 08:30-19:30 şi sâmbăta de la 09:00 la 14:00.

Mag-Militari

Orange a pregătit o ofertă specială de redeschidere. Astfel, până pe 10 martie, clienţii care activează abonamente de voce de minim 12 euro pentru 24 de luni sau îşi prelungesc abonamentul existent de minim 12 euro tot pentru 24 de luni, au o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone.

Orange shop Militari prezintă, într-un cadru luminos şi o ambianţă călduroasă, un concept nou, prietenos, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil, telefonie fixă şi noul serviciu Orange TV.

În magazin clienţii pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la accesorii pentru telefoane şi tablete, la gadget-uri de ultimă generaţie.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Multimedia » Un nou concept pentru magazinul Orange Militari
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Un nou concept pentru magazinul Orange Militari […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.