COSMOTE România lansează aplicația Wallet Buzz ce aduce ofertele comercianților direct pe smartphone

COSMOTE România a încheiat un parteneriat cu Wallet Buzz și anunță Wallet Buzz powered by COSMOTE, o aplicație mobilă de marketing care aduce ofertele comercianților direct pe smartphone.

Wallet Buzz powered by COSMOTEWallet Buzz powered by COSMOTE este o nouă metodă prin care clienții persoane fizice, cu abonament sau cartelă preplătită, pot găsi promoții avantajoase în cadrul unei game largi de oferte organizate în șapte categorii diferite: Restaurants & Bars, Health & Beauty, Fashion, Electronics & Retail, Auto, Travel & Leisure, Financial & Business. Utilizatorii aplicației au posibilitatea de a vedea ofertele comercianților oriunde, în orice moment, iar voucherele gratuite sunt generate direct de aplicație pe smartphone-ul clienților.

Mai mult, prin intermediul funcției de geo-locație, clienții vor primi notificări cu privire la ofertele disponibile în apropierea locului în care se află. Aplicația permite clienților să seteze categoriile de interes astfel încât să vizualizeze ofertele conform ariei lor de interes. Aplicația este disponibilă gratuit pentru clienții persoane fizice, cu abonament sau cartelă preplătită, și poate fi utilizată și de persoanele care nu utilizează rețeaua COSMOTE.

Noua aplicație este, de asemenea, disponibilă și clienților COSMOTE persoane juridice, care își pot prezenta ofertele în cadrul aplicației și pe care le pot promova utilizatorilor. Mai multe detalii sunt disponibile atât în magazinele COSMOTE și ale partenerilor, cât și prin intermediul reprezentanților de vânzări directe.

Wallet Buzz powered by COSMOTE poate fi descărcată gratuit, din AppStore, Play Store și, în curând, din Windows Store și Blackberry App World.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *