Orange are o nouă platformă online pentru joburi disponibile

Candidații interesați de posturile disponibile din cadrul companiei Orange România au acum la îndemână o platformă nouă ce poate fi accesată la orange.ro/jobs/. Platforma oferă informații în timp real despre joburile pentru care se fac angajări și o secțiune dedicată în care își pot actualiza CV-ul printr-un upload în formatul pe care îl au la îndemână sau direct de pe profilul LinkedIn.

De asemenea, site-ul permite crearea unor liste preferate de joburi în urma cărora vor fi trimise notificări automate atunci când acestea au devenit disponibile sau înainte ca termenul limită de aplicare să expire.

Orange-jobs

În plus, candidații vor putea afla in timp real fiecare etapă în care se află, având parte de transparenţă şi rapiditate de-a lungul procesului de recrutare. Pentru a avea acces în contul personal, candidații vor folosi userul și parola contului Orange.

Cei care sunt la debutul carierei vor găsi pe site sfaturi utile despre dezvoltarea profesională sau pot răspunde la întrebările testului de personalitate, prin care își vor putea da seama cum li se potrivesc valorile și cultura organizațională Orange.

„Ne dorim să fim mereu în pas cu noile generații care folosesc din ce în ce mai mult internetul pentru a-și găsi un job. În plus, întreg programul de digitalizare a sistemului de recrutare vine în sprijinul colegilor din departamentul de resurse umane care gestionează peste 150.000 de CV-uri și se întâlnesc cu peste 7.500 de candidați anual.” a declarat Viorel Nedelcu, Resourcing Manager, Orange România.

În 2014, Orange România a primit pentru a doua oară certificarea Top Employer 2014 din partea Top Employer Institute, fiind singura companie de telecomunicații din România ce obține această certificare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Telecom » Orange are o nouă platformă online pentru joburi disponibile
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.