Orange Money lansează My Reserve, o soluție de finanțare pentru telefoane și accesorii

Orange Money lansează My Reserve, o soluție de finanțare pentru telefoane, tablete și accesorii ce pot fi achiziționate  în magazinele Orange.

OrangeClienții beneficiază de un instrument de creditare simplu și transparent, fără comisioane și taxe suplimentare, cu o dobândă anuală de 14% și rate fixe.

Astfel, clienții pot solicita un credit cu o valoare între 400 lei și 10000 lei, cu rambursare flexibilă ce se poate face între 3 și 24 de luni sau anticipat, fără costuri suplimentare.

Clienții Orange Money au la dispoziție un simulator de credit unde își pot face propriul calcul, precum și programarea unei vizite în cel mai apropiat magazin Orange.

Plata ratelor lunare se face alimentând contul de credit prin:

  • alimentare cont Orange Money (cu orice alt card bancar) direct în aplicația mobilă Orange Money
  • transfer IBAN din altă bancă în contul asociat creditului
  • depunere de numerar  în orice magazin din rețeaua Orange România

Orange Money este creat pentru a face viața clienților noștri mai ușoară. Oferim un serviciu financiar ușor de folosit, transparent, pe care îl dezvoltăm în permanență. My Reserve completează portofoliul de servicii Orange Money și pune la dispoziția clienților o soluție de finanțare mereu la îndemână prin care pot achiziționa un telefon cu avans 0. Este un credit fără surprize, pe care îl controlează chiar ei prin aplicațiea declarat Haris Hanif, Chief Executive Officer în cadrul Orange Money România.

Pe lângă My Reserve, clienții Orange Money utilizatori de iOS sau Android au acces la plăți contactless cu smartphone-ul sau smartwatch-ul și la un card fizic și virtual Visa Classic (fără costuri adiționale) și Visa Platinum (cu beneficii suplimentare). Aplicația mobilă Orange Money oferă, de asemenea, opțiunea de  plată facturi la peste 70 de furnizori de utilități, permite salvarea cardurilor pentru facilitarea unor plăți viitoare, reîncarcarea cartelelor Orange PrePay, transferuri (P2P și IBAN), precum și alte operațiuni. Mai mult, clienții Orange Money au acces la o gamă largă de oferte și concursuri dedicate.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 476 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Telecom » Orange Money lansează My Reserve, o soluție de finanțare pentru telefoane și accesorii
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.