Smartphone-uri și tablete gratuite în oferta Orange de sărbători

Iarna aceasta, Orange pregăteşte familiile pentru lumea digitală, oferindu-le abonaţilor smartphone-uri şi tablete gratuite, pe care le pot face cadou celor dragi. Astfel, familiile se pot bucura împreună de experienţa online, la utilizarea serviciilor de telefonie, internet sau televiziune.

orange1

Până pe 2 februarie 2015, clienţii Orange primesc gratuit un smartphone sau o tabletă la oricare al doilea abonament de voce sau internet, ales pe 24 de luni. Pentru primul abonament, ei pot achiziţiona în continuare terminale la preţuri reduse. În plus, la orice astfel de achiziție, toate gadgeturile wearable au o reducere de 20%.

În această iarnă, toţi cei care optează pentru Cangur sau Panteră ca al doilea abonament Orange pot primi un smartphone gratuit. Cel mai accesibil abonament este Cangur 7 și include Orange Yomi la 0 euro. Începând cu abonamentul Cangur 14, telefoanele oferite gratuit împreună cu al doilea abonament sunt smartphone-uri 4G. Oferta se adresează și părinţilor, aceştia putând face cadou copiilor un smartphone gratuit, Alcatel Pop C3, împreună cu abonamentul Fluture 8 din oferta Junior.

Cei care aleg ca al doilea abonament să fie unul exclusiv deinternet pot primi la 0 euro o tabletă sau un modem 4G, în funcţie de planul tarifar ales. De exemplu, clienţii care, pe lângă un alt serviciu, activează sau prelungesc un abonament Colibri Explore 17 pe 24 de luni vor putea achiziționa tableta LG G Pad 8.0 la 0 euro.

România este în plină digitalizare. Cu noua ofertă de sărbători, clienții își pot echipa familiile cu smartphone-urile, tabletele sau modemurile pe care și le doresc, pentru a fi conectați și a avea acces instant la informații și divertisment prin intermediul serviciilor digitale” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Telecom » Smartphone-uri și tablete gratuite în oferta Orange de sărbători
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.