YOXO anunță portarea 100% digitală din orice rețea cu prima lună fără plată

YOXO, primul abonament de mobil complet digital din România,  administrat în întregime prin intermediul unei aplicaţii mobile, introduce procesul de portare 100% digitală, dar și prima lună fără plată pentru cei care aleg să își porteze numărul pe YOXO și să experimenteze avantajele celui mai flexibil abonament.

yoxo

Proces simplu și rapid, 100% digital

Odată cu această lansare, una dintre cele mai solicitate funcționalități, portarea 100% digitală, devine de acum disponibilă clienților din toate rețelele. Clienții nu mai sunt nevoiți să se deplaseze fizic într-un magazin pentru transferul numărului de telefon din altă rețea, pentru că totul se întâmplă în câțiva pași simpli, direct de pe telefon, complet digital. Astfel, aceștia trebuie doar să descarce aplicația YOXO și să-și creeze un cont, să comande un SIM cu număr temporar pe care să îl activeze, să completeze informațiile despre data portării, iar numărul dorit va fi apoi transferat automat pe SIM-ul YOXO.

În plus, procesul elimină complet nevoia documentelor de hârtie, iar clienții nu mai sunt nevoiți să aștepte să fie contactați din call center sau să rămână conectați într-un apel pentru a lua legătura cu un operator. Asta înseamnă că au mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat, elimină drumurile neesențiale și au control și vizibilitate completă asupra întregului proces de portare.

De asemenea, toți cei care aleg să își porteze numărul pe YOXO până la data de 30 iulie 2021 beneficiază de prima lună de abonament fără plată, pentru a testa dacă YOXO este potrivit pentru ei.

Din orice rețea vii, la YOXO găsești cele mai cool beneficii

YOXO este abonamentul 100% digital, complet configurabil în functie de nevoi și preferințe, ce oferă utilizatorilor o experiență simplificată pentru accesarea serviciilor de voce şi date din cea mai bună reţea mobilă din România, Orange, totul într-un serviciu direct şi rapid de la cumpărare până la utilizare.

Clienții se bucură astfel de o ofertă simplă și accesibilă, ce include 3 abonamente dintre care pot alege în funcție de nevoile lor: cu 20 GB, 60 GB sau 100 GB, ce pot fi gestionate și schimbate în fiecare lună direct din aplicație. Plata abonamentului se face la fel de simplu, complet digital, automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicație.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 478 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » YOXO anunță portarea 100% digitală din orice rețea cu prima lună fără plată
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.