Netflix deschide un birou dedicat Europei Centrale și de Est în Varșovia

Biroul Netflix dedicat Europei Centrale și de Est, cu sediul la Varșovia, a început să opereze din 5 septembrie. Echipa va sprijini afacerile Netflix din 28 de piețe din Europa Centrală și de Est, inclusiv România. Netflix caută acum profesioniști cu experiență în diferite medii, din întreaga regiune și nu numai, pentru a se alătura echipei CEE din Varșovia.

netflix

Extinderea companiei

De la lansarea în 2016 în Europa Centrală și de Est – o regiune cu tradiții creative profunde și talente deosebite – Netflix a fost primit cu căldură de comunitățile creative locale. Compania s-a implicat constant în regiune prin extinderea atât a eforturilor de producție locală, cât și a investițiilor în cumpărarea de licențe pentru mai multe titluri autohtone. Numai în România, Netflix a licențiat aproximativ 150 de titluri locale, printre care Miami BiciInvestitoriiLegațiiFlavours of Romania, Căutătorul de Vânt, Complet Necunoscuți și unul dintre cele mai populare filme românești, Tata Mută Munții.

„Echipa noastră CEE a început să opereze din Varșovia și suntem încântați să avem la bord cei mai buni specialiști din industrie. În următoarele câteva luni, ne vom concentra pe angajarea de noi profesioniști din medii diferite și punem accent pe creșterea prezenței noastre locale și a cooperării cu piețele locale și industria audiovizuală”, a declarat Anna Nagler, Director of Local Language Series, CEE.

„Industria cinematografică din Europa Centrală și de Est este cunoscută pentru creativitatea sa, precum și pentru talentele locale. Numai în România, de-a lungul anilor am investit în licențierea unor minunate producții românești, cum ar fi „Tata Mută Munții”, „Legații” și „Complet Necunoscuți”, și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să facem același lucru în viitor, aducând publicului internațional tot ce este mai bun din filmografia românească”, a adăugat Łukasz Kluskiewicz, Director of Local Films, CEE.

Biroul Netflix din Varșovia va aduce compania mai aproape de membrii și partenerii săi creativi și va contribui la construirea unor colaborări pe termen lung în regiune, precum și la crearea de noi oportunități pentru creatorii și producătorii de conținut, inclusiv în România.

Netflix

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 221 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa piața electro-IT, telecom, tehnologie și eCommerce.

Abonaţi-vă gratuit la newsletterul publicației ElectroRetail.ro!

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 484 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Tehnologie » Netflix deschide un birou dedicat Europei Centrale și de Est în Varșovia
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.