Miele lansează showroom-ul online de electrocasnice premium pe platforma eMAG Marketplace

Miele și eMAG Marketplace, lideri în domeniile în care activează, lansează în România „Showroom-ul online de electrocasnice premium”.

miele12

Retailerul online poate fi vizitat de la începutul acestui an și listează întreaga gamă de produse Miele disponibile în showroom-ul offline din București, precum și la partenerii din țară: de la consumabile și accesorii, precum saci pentru aspirator și detergenți de rufe, până la electrocasnice încorporabile, sisteme de călcat și espressoare freestanding.

Lansarea noului showroom online de electrocasnice premium face parte din strategia de dezvoltare Miele în România, care integrează vânzările în showroom-ul offline din București și în rețeaua de parteneri din țară, vânzările online, de pe shop.miele.ro, și, cel mai recent, prin eMAG Marketplace”, declară Loredana Butnaru, Director de Vânzări Miele România.

Strategia de dezvoltare Miele, compania numărul unu în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, vizează mai ales prezența în magazine offline, iar parteneriatul cu eMAG Marketplace este un proiect singular în România. Prin lansarea showroom-ului online, Miele vine în întâmpinarea acelei categorii de clienți care își doresc să poată face cumpărăturile într-un mod rapid și simplu.

Clienții noului showroom online Miele au la dispoziție aceleași mecanisme de listare, filtrare și sortare a produselor specifice eMAG, precum și aceleași modalități de plasare a comenzii online și în callcenter-ul eMAG. Comenzile înregistrate pentru produsele Miele listate pe eMAG Marketplace vor fi preluate de consultanții Miele și vor fi onorate prin servicii de curierat rapid sau prin firme de transport colaboratoare. Plata se poate face online sau ramburs.

eMAG Marketplace este sistemul prin intermediul căruia partenerii eMAG afișează propriile oferte pe eMAG.ro, iar clienții eMAG pot comanda simultan o gamă mult mai largă de produse, totul dintr-un singur cont de client.

În prezent, Miele România are o rețea de 30 parteneri și 55 de magazine, care se înscriu în trei categorii: parteneri Miele exclusiv, precum Miele Boutique Cluj și Miele Boutique Brașov, care vând exclusiv produsele brandului; rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *