Publicitate

Clienţii şi partenerii dvs citesc acest site

ElectroRetail.ro, publicația de business dedicată pieței electro-IT, telecom, tehnologie și eCommerce, cu focus pe retail, reprezintă o platformă de comunicare şi de publicitate, prin urmare este un mediu ideal pentru promovarea companiei și a produselor dvs.

În target-ul de publicitate al revistei ElectroRetail.ro intră: producătorii, importatorii şi distribuitorii de produse electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia şi furnizorii de echipamente, tehnologii, soluții și servicii din industrie.

 

Oferta de promovare în publicația ElectroRetail.ro include:

Articol tip dvertorial

Advertorialul reprezintă un articol despre produsul sau compania dvs. Articolul va putea fi găsit în site prin intermediul facilităţilor de navigare şi căutare precum şi prin intermediul motoarelor de căutare externe (articolele noastre sunt realizate cu ajutorul unor specialiști în optimizare pentru motoare de căutare precum Google). Advertorialul va fi promovat, fără alte costuri, şi pe reţelele sociale Facebook, Twitter, LinkedIn sau Instagram, precum şi în newsletterul publicației, distribuit de două ori pe săptămână către toţi abonaţii noştri, în marea lor majoritate, specialişti şi factori de decizie din industrie.

Advertorialul poate conține un număr nelimitat de cuvinte, vizualuri, video, precum și linkuri către paginile dvs web.

Prim-plan

Veți obține o expunere suplimentară prin prezența articolului în secțiunea „prim-plan”, care poziționează articolul pe prima pagină a publicației timp de două săptămâni după publicare, pentru un plus de vizibilitate.

Newslettere dedicate, inserții și reclamă în interiorul newsletterului

Newsletterul dedicat, rezervat partenerilor revistei ElectroRetail.ro, conţine text, vizualuri, link-uri, video etc şi ajunge la toţi abonaţii, în marea lor majoritate specialişti şi factori de decizie din industrie.

Inserția în newsletter este prima și cea mai vizibilă știre dintr-un newsletter și conține vizual + titlu.

Reclama în interiorul unui newsletter este un banner plasat înainte de toate știrile dintr-un newsletter, cu link catre website-ul dvs.

Bannere

Banner Header

Acest banner este situat în partea de sus a paginii, beneficiind de cea mai proeminentă poziţie, vizibil pe absolut toate paginile site-ului. Dimensiune banner: 728×90 px.

Banner After Header

Acest banner este situat în partea de sus a paginii, după header, beneficiind de cea mai proeminentă poziţie, vizibil pe absolut toate paginile site-ului. Dimensiune banner: 1140×129 px.

Banner Top Ads

Acest banner este situat în partea de sus a paginii, inainte de header, beneficiind de cea mai proeminentă poziţie, vizibil pe absolut toate paginile site-ului. Dimensiune banner: 1140×90 px

Bannere dreapta-sus (right side-up)

Aceste bannere sunt situate în partea de sus a sidebar-ului (dreapta-ss), vizibile pe absolut toate paginile site-ului. Dimensiune bannere: 300×600 px.

Bannere dreapta-jos (right side-down)

Aceste bannere sunt situate în partea de jos a sidebar-lui ,vizibile pe absolut toate paginile site-ului. Dimensiune bannere: 300×600 px.

Banner sub articole

Acest banner este situat la sfârșitul fiecărui articol de pe site, între articol și zona de comentarii. Dimensiune banner: 728×90 px.

Branding

Acest banner este situat pe părţile laterale ale site-ului, încadrează site-ul și este vizibil pe fiecare pagină. Dimensiunile recomandate ale branding-ului: 1.280 x 800 px din care fiecare laterală (brandingul) cu dimensiunea de 100 x 800 px.

Cere o ofertă!

Ne puteți trimite cererea de publicitate pe adresa de e-mail revista@electroretail.ro sau folosind formularul de mai jos:

Estimare a costurilor pentru campania dvs în publicația ElectroRetail.ro

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs pe acest site vă rugăm să completați formularul următor:


    AdvertorialBanner top (pe toate paginile site-ului)Banner dreapta sus (prima pagina)Banner mijloc (prima pagina)Banner dreapta sus (paginile de interior)Banner dreapta jos (paginile de interior)Banner sub articole (intre articol si comentarii)Branding (in lateralele site-ului)Reclamă în interiorul Newsletter-ului

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *