Publicitate

Clienţii şi partenerii dvs citesc acest site

ElectroRetail.ro, unul dintre cele mai complexe site-uri de informare din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia, reprezintă o platformă de comunicare şi de publicitate, prin urmare este un mediu ideal pentru promovarea companiei și a produselor dvs.

În target-ul de publicitate al revistei ElectroRetail.ro intră: producătorii, importatorii şi distribuitorii de produse electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia şi furnizorii de servicii din industrie.

Oferta de promovare include:

 

Reclamă în interiorul newsletter-ului

Newsletterul personalizat, rezervat partenerilor revistei ElectroRetail.ro, conţine mesaje şi bannere personalizate şi ajunge zilnic, pe o perioadă bine determinată, la toţi abonaţii, în marea lor majoritate specialişti şi factori de decizie din industrie.

Advertorial

Advertorialul reprezintă un articol despre produsul sau compania dvs. Articolul va putea fi găsit în site prin intermediul facilităţilor de navigare şi căutare precum şi prin intermediul motoarelor de căutare externe (articolele noastre sunt realizate cu ajutorul unor specialiști în optimizare pentru motoare de căutare precum Google). Advertorialul va fi promovat şi pe reţelele sociale Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn sau Bloguri, precum şi în newsletterul zilnic care se trimite către toţi abonaţii noştri, în marea lor majoritate, specialişti şi factori de decizie din industrie.

Advertorialul poate conține un număr nelimitate de cuvinte, fotografii, fișiere video, multimedia precum și linkuri către paginile dvs web. Veți obține o expunere suplimentară prin prezența în secțiunea „Cele mai citite articole” dacă articolul este unul din cele 10 cele mai citite articole în ultimele 30 de zile.

Articolul poate fi recomandat de către cititori prin intermediul butonoanelor de Like sau Share pentru Facebook, Retweet pentru Twitter, sau poate fi transmis pe email sau pe alte reţele de socializare precum LinkedIn sau StumbleUpon folosind butoanele de la sfârşitul articolului, asigurându-vă astfel o expunere maximă prin intermediul marketingului viral.

 

Bannere

 

Banner Top

Acest banner este situat în partea de sus a paginii, beneficiind de cea mai proeminentă poziţie, vizibil pe absolut toate paginile site-ului. Dimensiune banner: 728×90 px.

Banner dreapta-sus

Acest banner este situat în partea de sus a sidebar-ului , vizibil pe absolut toate paginile site-ului. Dimensiune banner: 300×250 px.

Bannere dreapta-jos

Aceste bannere sunt situate în partea de jos a sidebar-lui ,vizibile pe absolut toate paginile site-ului. Dimensiune banner: 300×250 px.

Banner sub articole

Acest banner este situat la sfârșitul fiecărui articol de pe site, între articol și zona de comentarii. Dimensiune banner: 728×90 px.

Branding

Acest banner este situat pe părţile laterale ale site-ului, încadrează site-ul si este vizibil pe fiecare pagină. Dimensiunile recomandate ale branding-ului: 1280 x 800 px din care fiecare laterală (brandingul) cu dimensiunea de 100 x 800 px.

Brandingul poate fi făcut și pe dimensiuni mai mari (ex: 1366 x 800 px cu laterale de 146 x 800 px) dar conținutul relevant al reclamei va trebui poziționat în zonele sigure de 100 px din cei 146 ai fiecărei zone laterale aflate înspre centrul paginii).

În 2013, conform statisticilor, utilizatorii care accesează prin desktop site-urile au următoarele rezoluții la ecrane:

  • mai mari de 1920 px – 36%
  • 1920 x 1080 – 11%
  • 1366 x 768 – 25%
  • 1280 x 1024 – 10%
  • 1280 x 800 – 8%
  • mai mici de 1024 px – 10% (aceștia nu vor vedea brandingul)

 

Campanii pe bloguri

Începând cu 2 februarie 2014, revista ElectroRetail.ro este partener permanent Kooperativa.ro, un concept nou pe piața de online din România, creat cu scopul de a promova brandurile printr-un mix de komunicare 2.0 inedit: campanii pe bloguri (BlogallInitiative + A-listeri + Bloguri de nişă) şi evenimente offline.

Oferta pentru noile servicii va fi personalizată pentru fiecare companie/brand, în funcţie de obiectivul acesteia, de potrivirea mesajului cu un anumit canal de comunicare şi de bugetul disponibil şi poate fi solicitată pe e-mail la publicitate@electroretail.ro.

 

Estimare a costurilor pentru campania dvs pe acest site

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs pe acest site vă rugăm să completați formularul următor:


    AdvertorialBanner top (pe toate paginile site-ului)Banner dreapta sus (prima pagina)Banner mijloc (prima pagina)Banner dreapta sus (paginile de interior)Banner dreapta jos (paginile de interior)Banner sub articole (intre articol si comentarii)Branding (in lateralele site-ului)Reclamă în interiorul Newsletter-ului