Despre

electroretail-300x300-whitePublicația de business ElectroRetail.ro face parte din grupul de media online Retail FMCG Media, ce cuprinde şi retail-FMCG.ro, publicația B2B dedicată retailului alimentar şi industriei FMCG (prezentă de 12 ani în online) şi BricoRetail.ropublicaţia online B2B dedicată sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening (prezentă de 8 ani în online).

Publicația ElectroRetail.ro aduce cele mai proaspete ştiri din piața electro-IT, telecom, tehnologie și eCommerce, cu focus pe retail.

Marea majoritate a ştirilor provin din piaţa autohtonă, însă sunt tratate şi evenimentele cele mai importante de pe piaţa internaţională de profil.

Cu ce vine în plus publicația ElectroRetail.ro ?

– construieşte solid o comunitate online tip B2B având la bază modelul şi experienţa revistei soră retail-FMCG.ro

– accesul şi deschiderea către Social Media: LinkedIn, Twitter, Facebook sau Instagram.

– este parte din ecosistemul Retail FMCG Media, care mai cuprinde și publicațiile retail-FMCG.ro și BricoRetail.ro, platforma de tehnologie B2B Meetings și divizia de organizare evenimente B2B (EXPO Retail & EXPO DIY), comunitate care cuprinde, printre altele, cca. 10.000 de abonați la newslettere și peste 20.000 de urmăritori pe paginile de LinkedIn, profesioniști din cele 3 nișe.

Comentariile sunt deschise pentru fiecare articol, un feedback fiind oricând de bun augur.

Să ne citiți cu placere !

Redacția publicației ElectroRetail.ro