Apple a demarat producția pentru noul iPhone, cu noua tehnologie Force Touch

Grupul  american Apple Inc. a demarat producţia preliminară a unei noi generaţii de telefoane iPhone, care vor veni cu o noutate tehnologică denumită Force Touch, au declarat pentru Bloomberg surse din interiorul companiei.

iphone-6sNoile versiuni de telefoane iPhone vor avea acelaşi dimensiuni ca şi actualele iPhone 6 (4,7 inch) şi iPhone 6 Plus (5,5 inch) precum şi un design exterior similar, iar producţia de masă ar urma să înceapă luna viitoare, au declarat sursele.

Force Touch, o tehnologie care a debutat pe Apple Watch şi cel mai nou model de Macbook, măsoară presiunea aplicată pe displayul telefonului astfel că utilizatorii pot activa noi funcţii în cadrul sistemului de operare şi al aplicaţiilor. Prin introducerea Force Touch pe telefoanele iPhone, Apple speră să-şi păstreze avantajul faţă de rivalii precum Samsung Electronics Co., care recent a lansat o nouă versiune de telefoane Galaxy cu un ecran lateral.

În perioada ianuarie-martie 2015, vânzările de iPhone au crescut cu 40% până la 61,2 milioane de unităţi astfel că Apple a trecut în faţa rivalilor de la Samsung, care timp de trei ani au deţinut titlul de lider pe piaţa mondială de smartphone-uri. Tot în primele trei luni ale acestui an, vânzările de telefoane iPhone pe piaţa chineză le-au devansat pentru prima dat pe cele de pe piaţa din SUA.

Sursa: Agerpres.ro, Foto.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *