București a redevenit capitala YouTube-ului românesc

Pe 23 iunie 2018, Bucureștiul a redevenit capitală YouTube-ului românesc prin intermediul celui mai mare eveniment de YouTube organizat de YouStars, acolo unde Emil Rengle, MIMI, Liviu Teodorescu, Gabriel Feresteanu, Deeix și mulți alții au oferit publicului un show de milioane de vizualizări.

youtubeÎn ciudă vremii nefavorabile, publicul și-a manifestat nerăbdarea, făcându-și nelipsită prezența încă de dimineață, astfel numărul lor ajungând la peste 8000 de oameni.

Idolii internetului au stârnit valuri de emoție și energie. Împărțiți în 4 pannel-uri,peste 24 de media influnceri, au ilustrat pe lângă conceptele propuse(fun, hard work, honesty, friendship) faptul că la final toți constituim o familie.

Diversitatea a fost reprezentată atât prin show-ul complex ce a avut la bază muzică, dânsul și spontaneitate, cât și prin zonă de gaming care a fost amplasată în interiorul centrului comercial. În cadrul acestei zone, participanții s-au putut bucură de campionate de League of Legends, Counter Strike Go, Fortnite și Fifa, aceștia fiind recompensați pentru skills-urile de care au dat dovadă.

Acestea fiind spuse, ediția de vară a evenimentului din ParkLake 2018 a luat sfârșit și s-a bucurat de un real succes în rândul oamenilor. Cei care nu au putut fi prezenți, nu au fost lăsați de-o parte, aceștia putând să urmărească evenimentul prin intermediul transmisiei live de pe pagină noastră de Facebook.

Datorită faptului că surprizele se țin lanț în familia YouStars, am inaugurat primul spațiu dedicat creatorilor de conținut YouTube din România, în orașul București, intitulat YouHome.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 485 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » București a redevenit capitala YouTube-ului românesc
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.