Fondatorii celor mai promițătoare proiecte tech din Transilvania își prezintă ideile și produsele în fața investitorilor la Transilvania Demo Day

Fondatorii celor mai promițătoare proiecte tech din Transilvania își vor prezenta ideile și produsele în fața investitorilor astăzi, 6 iunie, la Transilvania Demo Day, eveniment organizat de Romanian Tech Startup Association ROTSA) și dedicat comunității tech locale. Evenimentul aduce împreună start-upuri, departamente de cercetare și spin-off-uri, oferind o platformă în cadrul căreia își pot prezenta ideile în fața investitorilor.

transilvania demo day

Echipele selectate sunt: Renergia, Futureship, HabitMON, Dash, Shopie, Eat Smart Chain, RehabX VR, Ulpia, Eduson, NeuroReVive, AIDE Healthcare, Rastel, Spark School si WakeZ.

De asemenea, juriul este format din investitori locali și internaționali: Valentin Filip – Fortech Investments, Daniel Szekely – Banca Transilvania, Florin Pop – Primainvest & Transilvania Angels Network, Cristian Dascalu – Gapminder VC & Techcelerator, Ioana David – Cleverage VC, Tamas Leb – Rebel Ventures.

Transilvania Demo Day este un eveniment satelit al conferinței Techsylvania 2023 și este organizat de Romanian Tech Startup Association (ROTSA), cu susținerea Băncii Transilvania, Techcelerator și Startup Reaktor. Co-organizatori ai evenimentului sunt unii dintre cei mai activi stakeholderi din ecosistemul regional: Cluj Startups, Linnify, Transilvania IT, INNO – Agentia de Dezvoltare Nord Vest și ClujHUB.

Încă de la fondarea sa în 2013, ediția regională a seriei de evenimente Demo Day a susținut creșterea comunității locale tech și inovatoare din Transilvania. Scopul evenimentului este să promoveze proiecte valoroase, să le crească vizibilitatea, și să faciliteze conectarea cu investitori, media și alți stakeholderi relevanți care să susțină apoi dezvoltarea businessurilor.

După prezentări, va avea loc o sesiune de networking, în care companiile locale vor putea interacționa cu investitori, fondatori și autorități publice interesate de comunitatea inovatoare tech din Transilvania.

Evenimentul are loc astăzi, 6 iunie, începând cu ora 14:00, la Amfiteatrul BT din Cluj-Napoca (Calea Dorobanților 30-36).


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *