Flanco lansează a patra ediție a academiei de cursuri gratuite Școala Flanco

Școala Flanco, academia de cursuri gratuite organizată de Flanco, reîncepe de vineri, 20 aprilie, ajungând la a patra ediție.

FlancoPe tot mai mulți dintre noi ne preocupă adoptarea unui stil de viață sănătos. Suntem mai atenți la ce și cum mâncăm, ne dorim să găsim un echilibru între viața personală și cea profesională, acordăm o grijă sporită relațiilor cu cei dragi, căutăm hobby-uri și pasiuni care să ne destindă și facem tot posibilul să le alocăm timpul cuvenit.

Drept urmare, dedicăm o întreagă ediție a proiectului nostru de tradiție, Școala Flanco te învață pentru viață, tuturor celor care își propun să trăiască mai frumos, mai sănătos.”, spune Antonela Ciucașu, Director Marketing Flanco Retail. 

A patra ediție de Școala Flanco cuprinde patru cursuri gratuite, centrate pe subiecte de interes pentru cei care caută activ informații despre cum pot pune în practică principii de viață sănătoasă – fie în carieră, fie în viața personală, fie în relația cu cei mici. Astfel, calendarul acestei ediții include următoarele cursuri:

  •  20 aprilie – #CalatoriiPesteAsteptari, cu Mihai Jurca. Înscrieri între 9-15 aprilie
  • 27 aprilie – #StartUpPesteAsteptari, cu Octavian Palade. Înscrieri între 16-22 aprilie
  • 4 mai – #ParentingPesteAsteptari, cu Otilia Mantelers. Înscrieri între 23-29 aprilie
  • 11 mai – #NutritiePesteAsteptari, cu Mihaela Bilic. Înscrieri între 30 aprilie-6 mai

Participarea la #ScoalaFlanco este gratuită pentru oricare dintre cursuri. În funcție de cursul preferat, doritorii sunt rugați să se înscrie pe www.flanco.ro/scoalaflanco în perioada menționată pentru fiecare curs, menționând de ce își doresc să participe. Toți cei care s-au înscris vor fi anunțați pe adresa de email furnizată dacă se află printre cursanții selectați, în limita celor 45 de locuri disponibile.

Cursurile de câte două ore (10:30-12:30) vor avea loc în spațiul de relaxare din magazinul Flanco Băneasa (Galeria Mobexpert, parter), transformat într-una dintre cele mai tehnologizate “săli de curs”, și vor fi presărate cu exerciții, concursuri și premii atractive pentru participanți.

O să vorbim despre planificarea inteligentă a călătoriilor – o pasiune cu rol “terapeutic” pentru mulți dintre noi, despre provocarea de a porni pe drumul antreprenoriatului, despre rolul și utilizarea corectă, cu limite, a tehnologiei într-o familie cu copii, iar în final, despre noțiuni și principii pentru a ne hrăni sănătos”, explică Antonela Ciucașu.

Cea de-a patra ediție a Școlii Flanco este susținută de partenerul oficial Asociația Environ, care sprijină reciclarea corectă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și a bateriilor uzate, pentru că un mediu sănătos și curat înseamnă o viață sănătoasă. De asemenea, partenerul de cafea Nespresso va pregăti concursuri cu premii pentru participanți, la toate cele patru cursuri.

Flanco

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1500 de angajați, compania deţine o rețea de 122 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 88 de orașe.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 484 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Flanco lansează a patra ediție a academiei de cursuri gratuite Școala Flanco
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.