Techsylvania, cel mai mare eveniment de tech din România, va avea loc între 6-9 iunie la Cluj-Napoca

Techsylvania 2015 va avea loc între 6-9 iunie, în Cluj-Napoca, capitala Europeană în 2015 și cel mai ospitalier oraș conform Comisiei Europene.

early-bird-v3-c

Techsylvania este cel mai mare eveniment de tech din Europa Centrala și de Est și înseamnă: Techsylvania Hackathon și Conferința Techsylvania. Cei mai creativi și inovatori tehnologi vor participa la conferință, unde vor livra insight-uri despre cum parerea lor in ceea ce priveste viitorul tehnologiei.

Hackathonul, care durează 24 h, se va concentra pe wearables și pe Internet of Things, iar conferința adună atât speakeri naționali, cât și internaționali.

Device-urile care vor rula la Hackathon vor fi dintre cele mai cunoscute și populare wearables de anul acesta: EyeTribe Tracker, Okulus DK2, Leap Motion, Pebble, Sphero, Withings, Onyx Beacon, Google Glass, UP by Jawbone.

Partener media: Blog De Tehnologie şi Kooperativa 2.0.

Biletele de participare cu discount de 20% (folosind codul KooperativaRo) vor putea fi cumpărate de pe http://www.techsylvania.co, până la debutul evenimentului.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *