„TT Coffee & Demo – Salvează timp și bani cu soluțiile potrivite ”, un eveniment dedicat soluțiilor de automatizare și eficientizare a depozitelor

În data de 30 martie 2023, începând cu ora 09.30 am, va avea loc evenimentul „TT Coffee & Demo – Salvează timp și bani cu soluțiile potrivite ”, organizat de Total Technologies împreună cu partenerul tehnologic Honeywell.

TT Coffee & DemoEvenimentul se adresează profesioniștilor care activează în domeniile: logistică, transporturi, retail, bricolaj, e-commerce, producție, distribuție, farma, curierat sau FMCG și se confruntă cu următoarele provocări în operațiunile logistice ale afacerii:

 • Fluctuație mare de personal;
 • Erori în picking;
 • Lucrători de naționalități diferite;
 • Durata mare a trainingurilor pentru angajații noi;
 • Productivitate scăzută a lucrătorilor în fluxurile de lucru;
 • Managementul și optimizarea utilizării dispozitivelor mobile din spațiile de lucru;
 • Gestionarea reparațiilor și a înlocuirii echipamentelor în caz de nevoie;

Acest eveniment va informa piața logistică privind soluțiile de automatizare și eficientizare a depozitelor din România folosind tehnologii de ultimă generație.

În ccadrul evenimentului sunt pregătite demonstrații practice pentru soluțiile Honeywell Operational Intelligence și Honeywell Voice, după care va fi ținută o sesiune interactivă de discuții alături de invitați.

Honeywell Operational Intelligence

Honeywell Operational Intelligence este o soluție de gestionare a activelor, care vă ajută să urmăriți, să gestionați și să optimizați utilizarea dispozitivelor mobile din toate spațiile de lucru. Este un software care merge mai departe de simpla colectare de date. Face un pas înainte și analizează aceste date, oferind răspunsuri la provocările managerilor din operațional.

Operational Intelligence vă arată ce se întâmplă în compania dumneavoastră, în timp real, analizează toate problemele, și cel mai important, identifică soluții, astfel încât să puteți acționa imediat, oferind-vă astfel un avantaj competitiv.

Aplicația are puterea de a modela viitorul unei companii prin beneficiile pe care le aduce.

Operational Intelligence vă oferă vizibilitate în spectru larg asupra afacerii dumneavoastră și vă indică acțiunile necesare, ajutându-vă să luați cele mai bune decizii, în cel mai scurt timp posibil.

Honeywell Voice

Honeywell Voice este o tehnologie inovativă care eficientizează din ce în ce mai multe depozite din întreaga lume. Ea îmbunătățește procesul de pregătire a comenzii, făcându-l mai eficient și cu o marjă de eroare mult mai mică. Ne dorim să facem acestă soluție cât mai cunoscută și în România și din ce în ce mai multe spații logistice să o implementeze în operațiunile zilnice.

Dacă analizăm procesul tradițional de gestionare a comenzilor, majoritatea erorilor care apar se datorează distragerilor din timpul manipulării sau etichetării. Aceste greșeli sunt foarte costisitoare pentru orice afacere. Din fericire, s-a dovedit că utilizarea soluției Honeywell Voice reduce erorile chiar și cu 80%, implică o creștere a productivității cu până la 30% și nu în ultimul rând crește și confortul lucrătorilor. Datorită simplității în învățare și în utilizare, soluția este ideală in organizațiile în care lucrează personal de naționalități diferite și reduce substanțial fluctuația de personal.

Speakeri invitați la evenimentul TT Coffee & Demo:

 • Catalin Ivana – Solutions Architect, Total Technologies;
 • Miha Capuder – Account Manager, Voice Specialist, Honeywell
 • Bogdan Gheorghe – Territory Manager EE, Honeywell

Agendă evenimentului TT Coffee & Demo:

 • 09.30-10.15 Welcoming coffee
 • 10.15-11.00 Live demo Honeywell Operational Intelligence + Q&A
 • 11.00-11.45 Live demo Honeywell Voice + Q&A
 • 11.45-12.00 Concluzii & Coffee

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *