evoMAG dă startul reducerilor de Paști. Black Easter se va desfășura în perioada 2 – 22 aprilie

evoMAG dă startul reducerilor prilejuite de Sărbătorile de Paști și pune la dispoziția clienților sute de produse ale căror prețuri sunt reduse chiar și cu până la 50%. Totul este parte din campania Black Easter, eveniment deja traditional la evoMAG și care dă ocazia clienților să cumpere produsele dorite la prețuri promoționale.

Black Easter se va desfășura anul acesta în intervalul 2 – 22 aprilie, nu numai pe durata unei singure zile, asa cum a fost în trecut.

“Dupa cum știm, apropierea Sărbătorilor de Paști este un bun prilej pentru a face achiziții, fie pentru noi înșine, fie pentru a face cadouri celor dragi. Astfel, am venit în întâmpinarea clienților noștri și le oferim discount-uri semnificative la aproape toate categoriile de produse. Am extins durata acestei campanii ca răspuns la cerințele clienților, asta după ce anul trecut Black Easter a ținut o singură zi”, a declarat Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Black Easter

De Black Easter, clienții evoMAG vor putea cumpăra la reducere telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, imprimante, multifuncționale, roboți de bucătărie, aspiratoare, produse de îngrijire personală și multe altele. Spre exemplu, cei interesați, pot cumpăra smartphone-uri cu 369 lei, roboți de bucătărie la 249 lei, aspiratoare la 129 lei, televizoare LED cu diagonala de 81 de cm cu 999 lei.

Pe lângă prețul redus, multe produse vin la pachet fie cu un cadou, fie cu servicii extra, cum este cel de garanție extinsă, spre exemplu.

Campania actuala este parte a unei serii de acţiuni menite să recompenseze clienţii, începută la finalul lunii trecute cu livrarea gratuită la toate comenzile, pentru orice produse, indiferent de valoarea acestora.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „evoMAG dă startul reducerilor de Paști. Black Easter se va desfășura în perioada 2 – 22 aprilie”

  1. Pingback: Electro-Sinteza săptămânii 31 martie - 4 aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *