Philips România a lansat platforma online „Idei de viitor”

Philips România a lansat platforma online „Idei de viitor” care poate transforma în realitate orice idee inovatoare despre viața și viitorul copiilor din România. Platforma reprezintă o inițiativă de responsabilitate socială corporatistă a companiei Philips România și are ca principal obiectiv îmbunătățirea condițiilor de viață a copiilor din România, din perioada de sarcină până la primii pași în viață.

PrintPlatforma “Idei de viitor” tratează viitorul copiilor drept o prioritate și adresează în același timp un îndemn tuturor românilor să se implice, să vină cu o idee inovativă care poate schimba în bine realitatea de multe ori dură și neprietenoasă în care trăiesc copiii.

“Inovația poate avea un efect pozitiv foarte puternic pentru o societate, în special pentru o dezvoltare sănătoasă a membrilor acesteia, pe termen lung. În cadrul Philips, la nivel global, inovația a devenit deja firul roșu care ne ghidează activitatea și, implicit, programele de responsabilitate corporatistă pe care le dezvoltăm, cum este și „Idei de viitor” pe care îl lansăm în premieră în România. În acest moment, avem oportunitatea de a participa la dezvoltarea armonioasă a copiilor. Ne dorim să avem o implicare cât mai mare a românilor în acest proiect și să reușim împreună să facem un pas mic, dar important pentru viața copiilor,” a afirmat Robin van Rozen, CEO al companiei Philips Europa de Sud Est.

„Idei de viitor” are trei teme principale, discutate și validate în prealabil cu specialiști în medicină, mediu, arhitectură, protecție socială. Este vorba despre: „Perioada de sarcină”, „Start sănătos în viață” și „Recreere prin lumină”. Pe platforma online dedicată, www.ideideviitor.ro, pentru fiecare temă în parte, oamenii sunt invitați să contribuie cu idei inovatoare pe parcursul a opt săptămâni, construind astfel o dezbatere publică având ca punct de plecare copiii și inovația. Săptămânal, vor fi votate și premiate cele mai bune idei. În final, un juriu format din specialiști din cele trei domenii alături de lideri de opinie vor selecta nouă idei care vor fi supuse votului public pentru desemnarea a trei idei câștigătoare (o idee pe fiecare temă).

Până la finalul anului în curs, cele trei idei câștigătoare vor deveni realitate, fiind implementate de Philips România printr-o finanțare în valoare totală de 100.000 de euro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *