20 de milioane de unități la nivel global pentru mașinile de spălat LG

LG Electronics (LG) anunță vânzarea a peste 20 de milioane de unităţi de maşini de spălat în ultimii 5 ani la nivel global, o realizare remarcabilă pentru un aparat electrocasnic, dovedind astfel poziţia de lider din punct de vedere tehnologic pe piaţa maşinilor de spălat. Esențială pentru atingerea acestei performanţe a fost tehnologia LG 6 Motion Direct Drive, care oferă utilizatorilor cele mai bune rezultate pentru o spălare puternică, dar totuşi delicată, similar cu spălatul de mână.

LG-F14U1JBS2

Tehnologia LG 6 Motion Direct Drive a fost încorporată pentru prima oară în gama de maşini de spălat cu încărcare frontală LG în octombrie 2009, urmată de gama de maşini de spălat cu încărcare verticală în ianuarie 2010. Gama de maşini de spălat cu 6 Motion Direct Drive LG a înregistrat vânzări de 10 milioane în octombrie 2013, iar la începutul acestei luni a atins 20 de milioane de unităţi vândute.

La fiecare 8 secunde este vândută câte o maşină de spălat LG, astfel că nu este o surpriză faptul că au devenit un standard pentru industrie pe pieţe importante, precum Statele Unite, Rusia, China şi chiar în Coreea, unde competiţia este foarte puternică. LG şi-a păstrat poziţia de lider în industrie cu ajutorul a aproximativ 150 de brevete pentru tehnologia 6 Motion Direct Drive înscrise în câteva ţări cheie.

Institutul Coreean pentru Avansul Tehnologic (KIAT) a recunoscut meritele tehnologiei LG 6 Motion Direct Drive, acordându-le certificarea de Tehnologie Verde pentru contribuţia adusă în reducerea emisiilor de gaze şi a efectului de seră. Doar în acest an, maşinile de spălat LG 6 Motion Direct Drive au primit premii de recunoaştere din partea organizaţiilor de consumatori din întreaga lume, inclusiv Suedia, Spania, Olanda, Italia, Australia şi Statele Unite.

LG introduce în continuare o serie de tehnologii noi, care permit utilizatorilor să facă economii semnificative de timp şi energie. Spre exemplu, revoluţionara funcţie LG TurboWash permite finalizarea ciclurilor de spălare în 59 de minute şi contribuie la reducerea consumului de energie cu până la 15%, iar a consumului de apă cu până la 40%.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *