Adoptă un stil de viață sănătos cu noile storcătoare și mixere de mână Philips

Philips a creat noua gamă de storcătoare și mixere de mână, care susțin un mod de viață sănătos și echilibrat.

Philips Handblender

Folosind noile storcătoare inteligente, poţi extrage şi ultima picătură de suc din fructe şi legume, oferindu-i astfel corpului tău toți nutrienții de care are nevoie, în cel mai ușor și rapid mod.

Storcătorul Philips este primul storcător centrifugal de pe piaţă cu funcţie de pre-curăţare. Turnând apă în elementul de împingere, se creează o fântână de apă în aparat, care elimină fibrele nedorite de pe capac şi uşurează curăţarea sitei. În plus, într-o sită standard rămân multe fibre de pulpă, ceea ce o face dificil de curăţat. Datorită tehnologiei inovatoare QuickClean, toate suprafeţele sitei sunt netede, ceea ce facilitează curăţarea fibrelor cu un burete standard de bucătărie.

Toate piesele detaşabile se pot curăţa în siguranţă în maşina de spălat vase. În plus, storcătorul este conceput cu forme rotunde şi suprafeţe netede pentru a facilita clătirea la robinet.

Când este activat, sistemul anti-picurare previne picurarea din storcător. Gura de scurgere anti-picurare este foarte uşor de curăţat, este detaşabilă şi fabricată din materiale lavabile în maşina de spălat vase.

Mulţumită tehnologiei de stoarcere delicată, poți face suc delicios care îți oferă un nivel ridicat de valori nutriţionale din fructe moi, precum roşii, rodii şi struguri. Storcătoarele Philips te ajută să prepari până la 2,5 l de suc odată, fără a fi nevoie să golești recipientul pentru pulpă.

Mixerele de mână sunt extrem de uşor de utilizat îşi schimbă funcţiile la fel de rapid cum se schimbă ideile sau meniul tău. Cu o singura apasare preparatul este gata.

Tehnologia ProMix a mixerului de mână Philips este o tehnologie avansată pentru o amestecare mai consecventă şi mai rapidă. Ea utilizează o formă triunghiulară pentru a crea un flux optim şi oferă o performanţă maximă pentru supe şi piureuri fine.

Mixerul de mână Philips poate amesteca aproape orice ingredient şi oferă o amestecare uniformă. El dispune de butonul SpeedTouch cu setări variabile şi o funcţie turbo într-un singur buton. Controlează mixerul de mână într-un mod intuitiv, cu vârfurile degetelor: cu cât strângi mai tare, cu atât obţii o putere mai mare. Te ajută să porneşti lent şi să creşti viteza în mod uniform până când ajungi la setarea de viteză necesară.

Accesoriul tel dublu pentru mixerul de mână Philips pentru frişcă, maioneză, compoziţie chec şi multe altele, face mixerul de mână multifuncţional şi versatil, iar cu accesoriul robot de bucătărie de 1,5 l al mixerului de mână Philips puteţi toca, felia şi rade legume, plante aromatice, carne, brânză. Accesoriile diferă de la un model la altul și se pliază nevoilor din bucătărie.

În plus, pentru a asigura performanţe îndelungate, este prevăzut cu un cuţit acoperit cu un strat de titan. Acesta face cuţitul de şase ori mai tare decât cuţitele obişnuite din oţel inoxidabil.

Pentru mai multe informații, accesați storcatoare.philips.ro și mixere-verticale-philips.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » electrocasnice » Adoptă un stil de viață sănătos cu noile storcătoare și mixere de mână Philips

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.