Produsul AENO Premium Eco Smart Heater a obținut Red Dot Award pentru designul remarcabil și inovație

AENO Premium Eco Smart Heater a fost distins cu prestigiosul premiu Red Dot Award: Design de produs la două categorii – Tehnologie de încălzire și aer condiționat și Produs inteligent pentru designul remarcabil, calitatea înaltă și inovația în domeniul încălzirii locuinței.

aeno

Încălzirea eficientă cu AENO Premium Eco Smart Heater

AENO Premium Eco Smart Heater este un convector electric de ultimă generație care combină încălzirea eficientă din punct de vedere energetic cu funcții avansate de conectivitate. Echipat cu Wi-Fi și Bluetooth, dispozitivul poate fi controlat cu ușurință prin intermediul unei aplicații mobile, permițându-le utilizatorilor să seteze programele, să ajusteze temperaturile și să monitorizeze consumul de energie în timp real.

„Obiectivul nostru a fost întotdeauna să oferim un design elegant și soluții inteligente și durabile care înglobează tehnologia de ultimă oră. Încălzitorul inteligent AENO Premium Eco Smart Heater este un adevărat game-changer pe piață, oferindu-le utilizatorilor o alternativă elegantă, eficientă și ecologică la încălzitoarele tradiționale. Acest premiu este o dovadă a muncii asidue și a dedicării echipei noastre. Suntem mândri că AENO aduce acest produs inovator clienților noștri.”, a declarat Sergei Kostevitch, CEO ASBIS.

Premiul Red Dot Design Award este cea mai prestigioasă competiție de design din lume, cu un juriu format din experți internaționali care evaluează mii de lucrări pe baza unor criterii precum inovația, funcționalitatea și estetica. Câștigarea premiului este o dovadă a angajamentului AENO față de excelență și inovație în domeniul încălzirii casnice.

Designul produsului

AENO răspunde cerințelor venite atât din partea designerilor de interior, cât și a utilizatorilor, care își doresc un design discret și aparate de uz casnic încorporabile sau, cu alte cuvinte, o abordare minimalistă. Designul minimalist al produsului se potrivește în orice interior, datorită panoului ultra-subțire (mai puțin de 11 mm) și materialelor de calitate utilizate. Panoul ultra-subțire din sticlă securizată poate fi atât invizibil, cât și piesa principală din interiorul unei încăperi. Utilizatorul poate să îl instaleze în orice mod convenabil astfel încât să se potrivească cu design-ul camerei: pe podea, pe perete sau pe tavan. Încălzitorul are un singur buton, iar toate opțiunile de control inteligent sunt disponibile din aplicația mobilă.

„Inspirația pentru noul încălzitor cu design inteligent a venit din nevoile pieței și ale clienților. A existat o cerere pentru un design simplu, dar elegant, care poate deveni cu ușurință parte din interiorul oricărui apartament, birou sau al oricărei case. Încălzitorul Premium Eco Smart AENO combină funcționalitatea inteligentă și tehnologia de încălzire cu economia de energie și formele minimaliste”, a declarat Serhii Fedorenko, designerul de produs al încălzitorului premiat AENO Premium Eco Smart.

Încălzitorul AENO Premium Eco Smart Heater poate fi achiziționat în peste 20 de țări din Europa în magazinele de retail, DIY și prin intermediul rețelei de distribuție ASBIS.

Cu designul său inovator, eficiența din punct de vedere energetic și funcțiile avansate de conectivitate, încălzitorul AENO Premium Eco Smart Heater este menit să îmbunătățească piața de încălzire a locuințelor și să le ofere utilizatorilor o modalitate mai inteligentă și mai durabilă de a încălzi spațiile personale.

AENO și AENO Premium Eco Smart Heater

AENO este un brand nou de electrocasnice inteligente, create de o echipă internațională de ingineri și fabricate în China. Pentru o aprovizionare optimă a utilizatorilor finali din Europa, linia de producție pentru fabricarea produsului Premium Eco Smart funcționează în Polonia.

Proiectul de dezvoltare a acestui încălzitor inteligent a început în anul 2020. O echipă internațională de ingineri din Ucraina și Polonia a colaborat la crearea modelului premiat. Dispozitivul este fabricat într-o unitate de producție modernă din Polonia. În septembrie 2022, a fost anunțată lansarea produsului pe piața europeană. Încălzitorul Premium Eco Smart Heater AENO a fost prezentat în cadrul expoziției de electronice de consum și electrocasnice IFA Berlin – 2022. Produsul este disponibil în 23 de țări, printre care: Germania, Elveția, Marea Britanie, Republica Cehă, Polonia, Țările Baltice, Ungaria, Croația, România, Bulgaria.

Misiunea AENO este de a face tehnologiile inteligente mai accesibile, preluând o rutină zilnică și reducând povara sarcinilor casnice.

Portofoliul de produse include: purificatoare de aer, umidificatoare, aspiratoare robot, aspiratoare verticale, mopuri cu aburi, mașini de spălat cu aburi, ceainice, grătare electrice, mixere, cuptoare electrice, cuptoare Sous-Vide, aparate de vidat, periuțe de dinți electrice și irigatoare etc.

Premiile Red Dot

Red Dot Design Award este una dintre cele mai mari competiții de design din lume, primind aproximativ 20.000 de înscrieri pe an, la trei categorii: Design de produs, Design de marcă & comunicare și Design de concept. Începând cu 1995, cele mai bune produse din fiecare an au fost premiate cu Red Dot Award: Product Design.

În acest an, au fost înscrise produse din 60 de țări, evaluate de un juriu format din 43 de membri. Aceștia și-au dat verdictul cu privire la lucrările care au îndeplinit criteriile pentru acordarea premiului Red Dot sau Red Dot: Best of the Best pe baza principiilor unui design bun: caracterul socio-cultural, domeniul tehnic de interes și expertiza în materie de design.

Ceremonia anuală de decernare a premiilor va avea loc pe 19 iunie, la Red Dot Design Museum din Essen, Germania.

ASBIS Romania

Înființată în 1998 ca filială locală a ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), ASBIS Romania este distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ITC de la furnizori globali. Cooperând cu liderii din industria IT, echipele de experți ale companiei configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții comerciale viabile și atractive.

Cei 25 de ani de prezență pe piața locală au fost marcați de momente importante, cum ar fi consolidarea diviziilor VAD, Volume distribution și Consumer și diversificarea portofoliului de produse, soluții și branduri, inclusiv prin introducerea unor mărci proprii, cum este cea de produse electronice inteligente AENO. În 2022, ASBIS Group a înființat o nouă divizie, de roboți colaborativi (coboți), care are o echipă locală dedicată din România, formată din 5 persoane.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *