Allview lansează smartphone-ul E2 Living

  • de

Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, lansează astăzi, 13.05.2014, smartphone-ul dual SIM E2 Living.

Allview-E2Living2Noul device se remarcă printr-un design elegant şi slim, cele două difuzoare aflându-se în partea frontală a telefonului, are un display IPS OGS de 4 inch şi un procesor Dual Core de 1,3 Ghz. Smartphone-ul este dotat cu două camere foto, oferă conectivitate 3G HSPA+ şi GPS cu suport Sygic.

Utilizatorii au posibilitatea de a personaliza interfaţa smartphone-ului cu trei teme create special de Allview: Living, Young şi Base. Tema Living este interactivă și se bazează pe o încăpere virtuală în care se regăsesc shortcut-uri către aplicațiile cele mai utilizate: televizorul oferă acces către galeria video, joystick-ul către magazinul de aplicatii, globul terestru către browser, camera către aplicația foto și player-ul către muzică.

Smartphone-ul E2 Living ofera o functie de editare foto specializată pe make-up profesional dedicata amatorilor de selfie-uri şi un player audio cu interfaţă modernă. Utilizatorii pot opta între patru moduri de deblocare a ecranului.

Allview-E2Living1Display-ul IPS şi tehnologia OGS (One Glass Solution) a panoului capacitiv garantează o experienţă vizuală excelentă şi unghiuri de vizualizare foarte bune, iar diagonala de 4 inch oferă o suprafaţă potrivită pentru a naviga pe internet, a vizualiza fotografii şi videoclipuri şi a purta convorbiri video.

Procesorul Dual Core de 1,3 GHz, susţinut de soluţia grafică Mali 400 oferă utilizatorilor o experienţă optimă de browsing şi multi tasking.

Camera principală de 3,2 MP cu Led Flash oferă funcţii precum Smart magic mode, Smart selfie mode, detectare facială, foto panoramic sau filmare HD. În partea frontală a device-ului se află o a doua cameră foto care facilitează convorbirile video şi realizarea de autoportrete reuşite.

Noul smartphone oferă conectivitate 3G HSPA+ cu o viteză de download de până la 21 Mbps, Bluetooth şi wi-fi display.

E 2 Living va fi disponibil în culorile alb și negru și poate fi achiziţionat din magazinele partenere începând cu data de 19 mai la preţul de 449 lei.

 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *