Aplicația Xerox Easy Translator Service a fost prezentată la Internet & Mobile World 2016

Aplicația Xerox Easy Translator Service ce realizează traduceri automate, a fost prezentată la standul Xerox din cadrul evenimentului Internet & Mobile World 2016, de la Romexpo.

Xerox Easy Translator ServiceAplicația Xerox Easy Translator Service realizează traduceri automate, realizate de computer, care sunt disponibile instant, oricând și de oriunde. De asemenea, există și posibilitatea traducerilor specializate, care sunt realizate de traducători și experți din diverse domenii și sunt potrivite pentru documente legale, fișe tehnice sau broșuri de produs. Prețurile pentru traducerile specializate realizate de traducători încep de la 10 cenți/cuvânt.

Aplicația este disponibilă de pe computer, smartphone sau echipamentele de imprimare multifuncționale și poate traduce documente în 35 de limbi disponibile, incluzând franceza, germana, lituaniana, japoneza și dialectul Hmong Daw (vorbit în unele provincii din China și în Vietnam, Laos și Thailanda).

Xerox Easy Translator Service  folosește tehnologii OCR (Optical Character Recognition) de ultimă generație și traduce documente tipărite, scanate sau în format editabil. De exemplu, poate fi trimisă fotografia unui document pentru a fi tradusă, direct de pe telefonul mobil, în timp ce utilizatorul se află în drum spre birou.

Aplicația realizată de Xerox este compatibilă cu cele mai folosite tipuri de fișiere, de la Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel) și HTML, la fișiere de tip PDF, Jpeg, Tif, Gif sau Png.

Aplicația oferă o versiune trial gratuită, valabilă 30 de zile, ce include traducerea automată a 30 de pagini, iar traducerile automate sunt disponibile în regim de abonament,

Aplicația Xerox Easy Translator Service și platforma Xerox ConnectKey Technology, două soluții recent lansate de Xerox, au primit distincția Outstanding Achievement in Innovation, acordată de BLI. Aceasta recunoaște beneficiile aduse de soluțiile Xerox, în contextul în care echipamentele multifuncționale (MFP) reprezintă, în prezent, punctul central în cadrul unei companii în ceea ce privește fluxurile de lucru cu documentele și clienții au nevoie de dispozitive flexibile, cu funcții multiple.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *