Arctic a numit un nou Director General

Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, l-a numit pe Hasan Ali Yardimci în funcția de Director General, începând cu octombrie 2014. Conducerea a fost preluată de la Monica Iavorschi, care a fost promovată în cadrul grupului de care aparține compania, Grupul Arçelik, în funcția deInternational Marketing Director.

Hasan Ali Yardimci, Director General ArcticNoul Director General al Arctic s-a alăturat Grupului Arçelik în anul 2009 ca Director de Planificare Strategică și Dezvoltare în Afaceri. În timpul mandatului său, a avut o contribuție importantă în deschiderea unor noi piețe pentru Grupul Arçelik în zone precum Africa, Asia și Pacific, prin conceperea unor inițiative de greenfield, fuziuni și achiziții.

Înainte de Grupul Arçelik, Hasan Ali Yardimci a lucrat în domeniile de consultanță strategică, retail și bunuri de larg consum în cadrul unor companii precum McKinsey & Co și Sears Holdings. Deține o diplomă MBA în cadrul Școlii Kellogg de Management de la Universitatea Northwestern din Statele Unite ale Americii și o licență în inginerie mecanică obținută la Universitatea Boğaziçi din Turcia.

În timpul mandatului său, Monica Iavorschi a reușit să transforme Arctic într-una dintre cele mai competitive companii din România, cu o cotă de piață de 35%, și într-unul dintre cei mai importanți exportatori români. În noua sa poziție, ea va fi responsabilă de strategia globală de marketing și operațiuni din cadrul Grupului Arçelik.

Despre Arctic

Arctic este una dintre cele mai importante companii din România, cu peste 2.500 angajaţi şi cifra de afaceri în 2013 de 284 milioane euro. Și-a consolidat poziţia de lider şi în 2014, cu o cotă de piaţă de 35%, ca urmare a evoluţiei mărcilor Arctic şi Beko. Arctic, brand simbolic românesc pe piaţa de electrocasnice şi-a menținut poziția de lider de piață, oferind continuu produse și servicii adaptate la nevoile şi stilul de viață al consumatorilor.

În prezent, exporturile reprezintă peste 75% din vânzările totale, iar frigiderele produse la Găeşti sunt exportate în pieţe precum Turcia, Polonia, Spania, Franţa, Germania şi Africa de Sud. Anul trecut, Arctic şi-a deschis o nouă linie de producţie la Găeşti prin care şi-a extins capacitatea de producţie cu 25%.

Arctic este singura companie industrială din România care a implementat standardele TPM şi care în 2013 a primit Premiul pentru Excelenţă în TPM dezvoltat de Japan Institute of Plant Maintenance. Arctic este și primul producător care primește distincția Platinum Certificate pentru Eficiență Energetică în Producție din România, ca o recunoaștere a eforturilor sale în direcția unei fabricații ecologice.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „Arctic a numit un nou Director General”

  1. Pingback: Electro - Sinteza săptămânii 20 - 24 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *