Arctic a produs 25 milioane de frigidere în 45 de ani

Arctic, una dintre cele mai puternice şi performante companii din România, a atins pragul de 25 de milioane de frigidere produse la fabrica Găeşti, în al 45-lea an de activitate în România.

Hasan Ali YardimciEvoluția constantă, investițiile permanente şi orientarea spre managementul producției din ultimii ani au transformat unitatea din Găeşti în a doua cea mai mare fabrică de frigidere din Europa, urmând fabrica Arçelik de aparate frigorifice de la Eskisehir. Fabrica de la Găești are o capacitate de producție de 2,6 milioane de unități pe an și furnizează produse la standarde înalte de calitate, complexitate și siguranță, în linie cu standardele internaționale.

Arctic sărbătorește 45 de ani de activitate anul acesta. Compania și-a menţinut de-a lungul timpului poziţia de lider pe piaţa românească de electrocasnice, cu o cotă de piață de 35%, devenind unul dintre cei mai importanţi exportatori români. Peste 85% din producția de la Găești este exportată în peste 60 de țări.

„Acesta este un moment foarte important pentru noi. Sărbătorim la Găești producția a 25 de milioane de aparate frigorifice, iar anul acesta Arctic celebrează 45 de ani de istorie, de momente importante și de succes în România. Suntem foarte mândri de evoluția și realizările de până acum și în egală măsură suntem încrezători în viitorul acestei companii, care devine mai puternică în fiecare zi”, spune Hasan Ali Yardimci, Director General Arctic.

Fabrica de la Găești a devenit o unitate modernă, la standarde europene, ce realizează produse bazate pe tehnologii noi, eco-friendly și design modern. Din 2002, Arçelik a investit în Arctic peste 110 milioane de euro în noi tehnologii, în sisteme moderne de management al producției și în creșterea capacității de producție.

În 2013, Arctic a deschis o nouă linie de producție și a extins capacitatea de producţie cu 25% în cadrul fabricii din Găeşti, cu o investiţie de 21,9 milioane de euro.

„Vom continua să ne concentrăm pe dezvoltarea fabricii din Găeşti, prin extinderea proceselor tehnologice și a liniilor de producție. Noua linie reprezintă atât un simbol pentru Arctic, cât și o parte importantă a planurilor noastre de dezvoltare strategică”, a adăugat domnul Yardimci.

Investițiile Arçelik în managementul producției și al calității produselor au transformat Arctic în singura companie industrială din România care implementează sistemul Total Productive Maintenance (TPM). Compania a fost distinsă în 2010 cu Premiul pentru Excelență pentru consistența în TPM și în 2013 cu Premiul Special TPM Achievement.

Arctic este și primul producător din România care primește distincția Siemens Platinum Certificate pentru Eficiență Energetică în Producție, ca o recunoaștere a eforturilor sale în sensul unei fabricații ecologice.

Unul dintre punctele forte ale companiei Arctic este echipa – puternică, matură, dedicată și experimentată, pregătită să ofere produse și servicii de cea mai înaltă calitate, care îndeplinesc așteptările clienților

„Suntem recunoscători fiecărui angajat care a ajutat compania Arctic să atingă pragul de 25 de milioane de frigidere și, de asemenea, mulțumim fiecărui client și partener cu ajutorul căruia compania Arctic a devenit ceea ce este astăzi: un producător performant, liderul incontestabil al pieţei de electrocasnice din România și unul dintre brandurile cele mai iubite din țară”, a completat domnul Yardimci.

În România, în fiecare minut este vândut un produs Arctic, iar 80% dintre familiile din România au cel puțin un produs Arctic în locuințele lor.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *