ASBIS prezintă Prestigio SmartKids UP – tableta concepută special pentru copii

ASBIS Romania prezintă Prestigio Smartkids UP, tableta concepută special pentru copii, cu un design atractiv și colțuri cauciucate.

asbis

Tableta Prestigio SmartKids UP combină un design dinamic cu o funcționalitate extinsă. Astfel, aceasta permite copiilor să stocheze conținut interesant și util: basme audio, jocuri și aplicații educaționale și, desigur, desenele animate preferate. Are suficientă capacitate de stocare – 1 GB RAM și 16 GB stocare internă. De asemenea, capacitatea de stocare se poate crește cu până la 128 GB, prin introducerea unui card de memorie microSD.

Pentru a transfera jocuri și desene animate sau pentru a muta fișiere de pe alte dispozitive este necesară folosirea unui cablu USB Tip-C. De asemenea, acesta se utilizează și pentru încărcarea dispozitivului. Părinții pot descărca aplicații noi sau pot căuta conținut interesant pentru copii, conectând tableta la Internet, prin Wi-Fi. Prestigio SmartKids UP oferă o funcție de control parental care permite setarea unor filtre de conținut, blocarea accesului la anumite site-uri și limitarea timpului de utilizare a tabletei.

Prestigio SmartKids UP are un ecran IPS interactiv de 10,1” cu o rezoluție de 1280 × 800, care reproduce foarte bine culorile și detaliile. Dispozitivul este echipat cu o cameră principală de 2,0 MP și una frontală, de 0,3 MP, prin urmare, tableta poate fi folosită și pentru apeluri video.

Tableta Prestigio pentru copii este dotată cu Android 10 (ediția Go), ceea ce simplifică utilizarea dispozitivului, facându-l mai intuitiv. Interfața ușor de utilizat, cele trei butoane (pornire, oprire și setări sunet) poziționate în partea de sus a panoului frontal, chiar în fața ochilor, dar și multe alte inovații utile fac ca SmartKids UP să fie foarte ușor de utilizat.

Tableta Prestigio SmartKids UP poate fi luată și în călătorii, pentru că are o baterie încorporată cu o capacitate de 5000 mAh, care va menține dispozitivul încărcat pentru o perioadă lungă de timp.

Prestigio SmartKids UP are un suport încorporat și o carcasă ergonomică, fiind ușor de ținut în mână de către un copil. De asemenea, acest lucru minimizează posibilitatea alunecării dispozitivului din cauza neglijenței. Cu toate acestea, dispozitivul are colțuri cauciucate în caz că ar putea scăpa din mâna copilului în timpul jocului. Această ramă de protecție este deosebit de importantă în cazul în care copiii sunt în mișcare.

Tableta Prestigio SmartKids UP este distribuită de ASBIS Romania și poate fi găsită în magazinele de specialitate.

asbis

Prestigio

Prestigio este un brand internațional care oferă o gamă largă de produse electronice de larg consum pentru casă, educație și afaceri, de peste 15 ani. Compania vinde produse în 30 de țări din întreaga lume, cu peste 25 de milioane de dispozitive vândute pe parcursul istoriei sale. Produsele mărcii includ dispozitive și accesorii inteligente, soluții inovatoare pentru afaceri și educație. Prestigio a introdus prima tastatură interactivă din lume cu touchpad pe taste, precum și difuzoare inteligente, sisteme acustice portabile, încărcătoare wireless ascunse, baterii portabile bazate pe grafen. Iar acesta este doar începutul. Motto-ul companiei pentru lansarea de noi produse este „Arta hi-tech-ului”, deoarece se acordă o atenție specială inovației, materialelor premium de înaltă calitate și tehnologiei moderne.

Marca Prestigio este deținută de ASBISC Enterprises Plc., unul dintre principalii distribuitori de produse IT pe piețele EMEA, care are centre de producție, proiectare și tehnice în Europa, China și Belarus. Prestigio are birouri în 15 țări din diferite regiuni, inclusiv CIS, Ucraina, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) este un distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI în CEE, FSU, EMEA. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ITC de la furnizori globali. Cooperând cu liderii din industria IT, echipele de experți ale ASBIS configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții comerciale viabile și atractive.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » ASBIS prezintă Prestigio SmartKids UP – tableta concepută special pentru copii
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.