AT&T, Cisco, GE, IBM și Intel au anunțat formarea grupului Industrial Internet Consortium (IIC)

AT&T, Cisco, GE, IBM şi Intel au anunţat ieri formarea Industrial Internet Consortium (IIC), un grup open membership concentrat pe eliminarea barierelor tehnologice pentru a susţine un acces mai bun la volumele mari de date printr-o integrare mai bună a celor 2 lumi: cea fizică şi cea digitală. Consorţiul va permite organizaţiilor să se conecteze mai uşor şi să optimizeze activele, operaţiunile şi datele pentru a debloca valoare de business în toate sectoarele industriale.

photo-1Un ecosistem de companii, cercetători şi agenţii publice este în curs de dezvoltare pentru a ajuta la adoptarea aplicaţiilor Industrial Internet, un element fundamental pentru accelerarea Internet of Things. IIC este un nou grup non-profit deschis noilor membri care va conduce procesul de interoperabilitate în diferite medii industriale pentru o lume mai conectată. IIC va susţine inovaţia prin:

• Utilizarea modelelor industriale existente şi crearea unor noi astfel de elemente şi a unor medii de test pentru aplicaţii din lumea reală;

• Assigurarea celor mai bune practici arhitecturilor de referinţă, studiilor de caz şi cerinţelor de standarde pentru a uşura implementarea tehnologiilor conectate;

• Influenţarea procesului de elaborare a standardelor globale pentru sistemele de Internet şi pentru cele industriale;

• Facilitarea forumurilor deschise pentru schimbul de idei, practici, lecţii şi perspective din lumea reală;

• Consolidarea încrederii în jurul abordărilor de securitate noi şi inovatoare.

În calitate de membri fondatori, AT&T, Cisco, GE, IBM şi Intel vor deţine locuri permanente în cadrul IIC Steering Committee împreună cu alţi 4 membri aleşi. Steering Committee va asigura conducerea şi guvernanţa pentru a ajuta organizaţiile să valorifice această oportunitate vastă.

IIC este deschis pentru orice companie, organizaţie sau entitate care doreşte să accelereze procesul Industrial Internet. În plus, pe lângă o platformă imediată şi vizibilă pentru opiniile lor, membrii consorţiului vor participa la comisii de lucru împreună cu liderii din domeniul tehnologic, fabricanţi, reprezentanţi din mediul academic şi guvern. IIC va fi condus de către Object Management Group (OMG), o asociaţie non-profit din Boston, MA.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „AT&T, Cisco, GE, IBM și Intel au anunțat formarea grupului Industrial Internet Consortium (IIC)”

  1. Pingback: Electro-Sinteza săptămânii 7-11 aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *