Avenir Telecom lansează o nouă linie de business centrată pe telefoanele și accesoriile Energizer

Avenir Telecom, unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane, accesorii pentru telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din România, lansează o nouă linie de business, centrată pe telefoanele mobile şi accesoriile Energizer®.

Avenir TelecomAvenir Telecom lansează astfel un nou concept de retail, ce vizează deschiderea de magazine Energizer®, tip insulă, în galeriile marilor centre comerciale din Bucureşti şi din ţară.

Decizia a venit ca urmare a creşterii vânzărilor de telefoane mobile şi de accesorii la nivelul întregii pieţe, susţinută de comportamentul de consum al cumpărătorilor români, care îşi doresc produse de calitate, certificate şi cu garanţie crescută, la preţuri accesibile. În acest context, considerăm o oportunitate deschiderea de magazine proprii, tip insulă, în care să vindem doar produse Energizer®”, spune Costin Soare, director general Avenir Telecom.

Avenir Telecom aduce astfel o nouă premieră pe piaţa din România, noua linie de business fiind o iniţiativă locală, după ce, în februarie, România era prima ţară din Europa unde compania a lansat noile telefoane Energizer, înainte de a fi prezentate la Mobile World Congress.

Primul magazin Energizer® a fost deschis în centrul comercial Băneasa Shopping City, aripa Feeria şi pune la vânzare peste 100 de produse unice (repere). Astfel, vor putea fi achiziţionate telefoanele mobile Energizer®  din toate cele trei game existente pe piață:

  • Energizer® Power Max- smartphone-uri high-end, cu o durată de viață mare a bateriei, de până la 5.000 mAh (funcționare de până la 24 de zile în stand-by). Gama cuprinde două modele: Power Max P600S (disponibil în două variante: de 3 GB memorie RAM şi 32 GB spațiu de stocare şi de  6 GB memorie RAM şi 64 GB spațiu de stocare) şi Power Max P550S, smartphone cu un acumulator de 5.000 de mAh;
  • Energizer® Hardcase– smartphone-uri rezistente la șocuri, la apă și la praf, cu o durată mare de viață a bateriei (certificare IP68). Gama cuprinde patru modele de telefoane: Energy 100, Hardcase H240S, Energy E520 LTE şi Hardcase H550S;
  • Energizer®Energy, ce include modelele smartphone slim Energy S500 şi Energy S500E (livrate cu accesorii de protecție, precum folie din sticlă și carcasă antișoc) și două modele feature phone, Energy E10 și Energy E20, eficiente și de durată.

Pe lângă telefoanele Energizer®, clienţii vor putea achiziţiona o gamă completă de accesorii pentru telefoane mobile, care acoperă toate nevoile utilizatorilor în materie de protecţie, încărcare, cabluri (de date şi de încărcare), mobilitate, conectivitate, aspect, calitate, toate accesoriile fiind testate și certificate la nivel internațional. Accesoriile sunt compatibile cu toate modelele de telefoane existente pe piață şi au o perioadă de garanţie de 10 ani.

Avenir Telecom devine hub regional de distribuție pentru produsele Energizer®

Pe lângă inaugurarea de magazine proprii Energizer®, noua linie de business presupune şi distribuţia şi exportul de telefoane mobile şi accesorii Energizer® în afara ţării, Avenir Telecom, subsidiara locală a grupului francez Avenir Telecom SA, devenind astfel hub regional de distribuţie.

Vom începe distribuţia şi exportul telefoanelor mobile şi accesoriilor Energizer® în patru ţări: Polonia, Cehia, Slovacia şi Republica Moldova, vânzările din aceste regiuni fiind gestionate, începând de anul acesta, din România”, spune Costin Soare.

Deschiderea noii linii de business face parte din strategia de dezvoltare a Avenir Telecom, menită să asigure companiei o prezență mai bună, atât la nivel național, cât și regional.

Avenir Telecom

Avenir Telecom este unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane, accesorii de telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din România şi subsidiara locală a grupului francez Avenir Telecom SA (AVT:PAR), unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente și servicii de telecomunicații din Europa şi producătorul şi distribuitorul accesoriilor şi telefoanelor Energizer®.

În România, Avenir Telecom operează unul dintre cei mai mari retaileri GSM, Internity, cu o rețea națională de 50 de magazine. Internity oferă produsele și serviciile operatorului de telefonie mobilă Telekom România, precum și o gamă extinsă de telefoane și accesorii GSM sub marca proprie Energizer®.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Avenir Telecom lansează o nouă linie de business centrată pe telefoanele și accesoriile Energizer

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.