Beko lansează gama de combine frigorifice Evo Line, cu design Kitchen Fit

Beko a lansat noua gamă de combine frigorifice Evo Line., care vine cu un design inovator – Kitchen Fit și oferă un volum mai mare pentru depozitare la aceleași dimensiuni exterioare.

bekoDesign-ul Kitchen Fit permite acum încorporarea combinei frigorifice independente în mobila de bucătărie. Ușa combinei frigorifice se deschide la un unghi de 90°, fapt ce permite o funcționalitate maximă și pentru spațiile mai puțin generoase.

Încadrate în clasa de consum A++, combinele frigorifice Beko Evo Line oferă un consum optim de energie electrică și o economie de 30% comparativ cu produsele similare din clasa A+. Gama Evo Line vine și cu un nou sistem de iluminare, mult mai eficient decât până în prezent.

Combinele frigorifice Beko Evo Line sunt prevăzute cu un compartiment cu temperatura de 0°C, ideal pentru carne proaspătă, pește și alimente cu o durată de viață mai scurtă.

Compartimentul special EverFresh+ este proiectat pentru păstrarea prospețimii legumelor și a verdețurilor până la 30 de zile. Acesta reglează nivelul umidității la interior, prin designul sertarului și prin intermediul curenților de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdețurilor și a legumelor și prelungește durata de conservare de până la trei ori mai mult față de frigiderele obișnuite.

Combinele frigorifice Evo Line vin cu tehnologia NeoFrost Dual Cooling, benefică atât pentru consumator, dar și pentru mediul înconjurător. Prin sistemele Active Dual Cooling și No Frost, alimentele pot fi păstrate în cele mai bune condiții de conservare, în timp ce factura de energie electrică va fi redusă. Răcirea se realizează prin intermediul curenților de aer ventilați ce acționează independent în cele două compartimente. Această tehnologie previne amestecarea mirosurilor și ajută la distribuirea uniformă a umidității, cât și la restabilirea rapidă a temperaturii interioare, după deschiderea ușii.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Beko lansează gama de combine frigorifice Evo Line, cu design Kitchen Fit
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.