Bosch oferă „5 ani garanție, fără costuri suplimentare” pentru mașinile de spălat rufe și aparatele frigorifice

  • de

În această primăvară, Bosch Electrocasnice lansează una dintre cele mai de succes campanii ale sale, oferind 5 ani garanţie, fără costuri suplimentare, pentru întreaga gamă de maşini de spălat rufe, precum și pentru întreaga gamă de aparate frigorifice Bosch. Campania începe în data de 10 aprilie și se încheie în data de 15 iulie, pentru mașinile de spălat rufe, și pe 30 septembrie, pentru aparatele frigorifice.

5 ani garantiePe durata campaniei Bosch, toți clienții care cumpără orice mașină de spălat rufe sau aparat frigorific Bosch, pot completa un cupon special de garanţie care acordă automat garanţia extinsă pentru produsul achiziționat. Înregistrarea se poate face şi online, pe site-ul www.bosch-home.ro, la paginile speciale destinate campaniei. Clienții Bosch se pot înregistra pentru extinderea garanției până în data de 1 august, în cazul mașinilor de spălat rufe, sau până pe 15 octombrie, pentru gama de aparate frigorifice.

Proiectarea şi producerea aparatelor electrocasnice Bosch se bazează, de peste un veac, pe respectarea aceloraşi valori – grijă şi responsabilitate – venind în întâmpinarea celor mai exigente cerinţe ale clienţilor, dar în acelaşi timp punând un mare accent și pe protejarea mediului.

Astfel, prin inovaţii tehnologice de ultimă generaţie, Bosch a dezvoltat cele mai economice şi eficiente maşini de spălat rufe. De asemenea, performanțele celor aproape 80 de ani de cercetare în domeniul aparatelor frigorifice garantează calitatea, tehnologia inovatoare, fiabilitatea și durabilitatea acestor produse.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *