Bose lansează două noi modele de căști wireless Quiet Comfort 35 și SoundSport wireless

Bose lansează două noi modele de căști wireless, menite să aducă un plus de portabilitate în segmente de mare succes: anularea zgomotului (Quiet Comfort 35) și gama sport (SoundSport wireless).

BoseQuiet Comfort 35 sunt căști AroundEar cu anularea zgomotului ce utilizează tehnologia patentată Bose Noise Cancelling. Dispun, de asemenea, de egalizare în funcție de volum pentru un sunet balansat la orice volum.

Conectivitatea wireless se face prin Bluetooth și NFC (Near Field Communication), raza de acțiune wireless fiind până la 10 m (între căști și dispozitivul Bluetooth). Durata bateriei de tip litiu-ion este până la 20 de ore de utilizare în modul wireless și de 40 de ore utilizare cu fir. Încărcarea se face prin USB.

Caştile Quiet Confort 35 folosesc materiale premium (fibă de sticlă şi piele Alcantara), pentru confort și rezistență sporită deopotrivă. Gestionarea între muzică și apelurile de pe smartphone se face cu butoanele de pe cască ori prin aplicația Bose Connect.

Aplicația Bose Connect gestionează toate conexiunile folosind o interfață grafică intuitivă. O dată conectate cu mai multe dispozitive, căștile vor comuta între acestea automat de câte ori se doreşte. Aplicați oferă și update-uri de soft, ponturi și permite personalizarea setărilor.

Descarcă din AppleApp store
Descarcă din Google Play™ store

Disponibile în două variante de culoare, Black și Silver la preţul de 1.690 lei (cu TVA) pe site-ul distribuitorului www.allaudio.ro.

SS wireless bothSoundSport wireless sunt căști InEar pentru activități sportive ce folosesc tehnologia patentată TriPort pentru un sunet impecabil în orice mediu. Dispun, de asemenea, de egalizare în funcție de volum pentru un sunet balansat la orice volum.

Se conectează wireless prin Bluetooth și NFC (Near Field Communication), iar durata bateriei este până la 6 ore de audiții la o încărcare. Încărcarea se face prin USB.

Descarcă din AppleApp store
Descarcă din Google Play™ store

Realizate din materiale ușoare și durabile, sunt rezistente la umezeală și oferă un plus de confort pentru utilizare îndelungată. Vârfurile din silicon patentate StayHear+ Sport stau fix, luând forma pavilionului auricular. Gestionarea între muzică și apeluri se face simplu: din butonul de control ori prin aplicația Bose Connect.

Disponibile în două variante de culoare, Black și Aqua la pretul de 790 lei (cu TVA) pe site-ul distribuitorului: www.allaudio.ro.

Bose în România

Ambele modele de căști wireless sunt disponibile acum la distribuitorul Bose în România, Datasoft srl

Pot fi vizualizate online, pe website-ul distribuitorului www.all-audio.ro sau în showroom-ul Bose Excellence Center din București, Calea Floreasca 77.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *