Bose Romania a lansat sistemul boxă fără fir Bose SoundTouch 30 Seria III

Bose Romania a lansat sistemul boxă fără fir Bose SoundTouch 30 Seria III, un sistem care se conectează prin bluetooth la orice device.

Cum funcţionează?

DAP-3096Bose SoundTouch 30 Seria III se conectează simplu la rețeaua WiFi a casei sau biroului cu orice dispozitiv, asigurând un streaming wireless cu finisaje premium și un sunet de înaltă calitate, totul controlându-se din telefon, laptop sau tabletă cu aplicația gratuită SoundTouch.

Cu ajutorul Bose SoundTouch 30 seria III se pot asculta melodii prin streaming wireless sau bluetooth cu Deezer (disponibil în România) sau alte servicii muzicale, stațiile de Internet radio, canalele de YouTube, precum și propria colecție de muzică.

Aplicația SoundTouch permite controlul muzicii de oriunde prin intermediul telefonului sau al tabletei, iar cu cele șase butoane de preset se poate asculta muzica preferată cu comenzi din aplicație, de pe boxă ori de pe telecomanda inclusă.

SoundTouch 30 este disponibil în negru sau alb și vor arăta impecabil acasă, în orice încăpere.

Începi cu un sistem și poți adăuga altele pe parcurs, de câte ori vrei

Sistemul audio wifi Bose SoundTouch 30 seria III face parte din o întreagă familie de produse WiFi – de la boxe mici și portabile până la home theater. Toate conlucrează pentru a crea o experiență de audiție din încăperi multiple, astfel încât să poți pune aceeași muzică în toată casa, să asculți muzică diferită de la o încăpere la alta sau chiar și în exterior.

De unde Cumpăr?

Aici este lista completă cu magazinele unde sistemele BOSE sunt disponibile: http://www.bose-romania.ro/de-unde-cumpar.

Prezentă pe piaţa din România din 2001 prin Datasoft SRL, Bose Romania oferă soluţii complete audio-video: sisteme home cinema, boxe bluetooth şi wi-fi, căşti, boxe pentru exterior şi sisteme audio profesionale.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Un comentariu la „Bose Romania a lansat sistemul boxă fără fir Bose SoundTouch 30 Seria III”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *