Canon a premiat la Canon Days cei mai talentați fotografi

Canon a organizat luna aceasta un eveniment dedicat fotografiei și a premiat 51 de fotografi, înscriși în aplicatia de Facebook Canon Days https://apps.facebook.com/canon-days.

Poza castigatoare Canon Days-1Dezvoltată sub forma unei hărți interactive a României, aplicația Canon Days a fost accesata de peste 10.000 de utilizatori și a avut peste  2.300 de  fotografii înscrise. Fiecare utilizator își putea  revendica locurile de suflet prin intermediul unui semn ce putea fi mutat în zona preferată.

Pasionații de fotografie si-au  ales una dintre cele cinci categorii de teme disponibile, în care au încărcat o fotografie realizată cu un aparat Canon, pe teritoriul României. Categoriile au fost: Modă, Portret, Peisaj, Eveniment și Sport, iar fiecare dintre ele a avut un reprezentat, un fotograf profesionist, care a fost și membru al juriului care a selectat imaginea câștigătoare.

În cadrul evenimentului care a avut loc la Hotel Caro, București, iubitorii de fotografii au fost informați cu privire la diferite tehnici și unghiuri de fotografiere, au participat la diverse ateliere, s-au înscris la tombola și au câștigat imprimante fotografice Canon din oră în oră.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *