Canon – compania japoneză cu cele mai multe brevete în SUA și cinci Premii Winter Pick

Canon, lider mondial în domeniul soluțiilor de imagistică, a fost din nou desemnată pe primul loc între companiile japoneze și pe locul al treilea mondial ca număr de brevete americane acordate în 2014, conform celui mai recent top preliminar al brevetelor, publicat de Serviciile de Brevetare IFI CLAIMS în ianuarie 2015.

canon1

Ca parte integrantă a procesului de cercetare și dezvoltare, Canon urmărește în mod activ obținerea de brevete dintr-un număr mare de țări și regiuni, în același timp luând în considerare strategiile locale de afaceri și tendințele pieții. O regiune de o importanță deosebită pentru extinderea afacerilor și parteneriate tehnologice o constituie Statele Unite ale Americii, datorită pieței de mari dimensiuni și multitudinii de companii din domeniul tehnologiilor de ultimă generație.

Inovația tehnologică este în continuare prioritară pentru Canon. Compania se concentrează pe construirea de instrumente puternice pentru crearea unei lumi vizuale în toate domenile sale de bază, precum și pe cercetarea și dezvoltarea într-o varietate de domenii noi.

Printr-o strânsă colaborare între diviziile de tehnologie și proprietate intelectuală, Canon țintește spre o continuă îmbunătățire a capabilităților sale tehnologice, simultan cu sporirea drepturilor sale de proprietate intelectuală. Timp de 29 de ani consecutiv, Canon s-a plasat între primii cinci deținători de brevete.

Canon Europe a anunțat că a primit și cinci premii ‘Winter Pick of the Year’ pentru 2015, inclusiv pentru Realizări Excepționale în domeniul Eficienței Energetice și premiul pentru Suită Excepțională de Soluții pentru Imagistica Documentelor din partea organizației de testări și cercetare Buyers Laboratory LLC (BLI).

Atestând angajamentul Canon în livrarea celor mai bune soluții hardware și software pentru utilizatorii individuali și de afaceri, BLI a acordat următoarele premii:

BLI Winter Pick of the Year pentru Multifuncționale Monocrome A3 Excepționale, cu viteza de 51-60 ppm

  • Canon imageRUNNER ADVANCE 6255i

BLI Winter Pick of the Year pentru Multifuncționale Excepționale de început din seria Monocrome A3 cu viteza de 21-30 ppm

  • Canon imageRUNNER 2202N

BLI Winter Pick of the Year pentru Realizări Excepționale în domeniul Eficienței Energetice

  • Canon i-SENSYS MF6180dw

BLI Winter Pick of the Year pentru Multifuncționale Monocrome A4 Excepționale

  • Canon i-SENSYS MF229dw

BLI Winter Pick of the Year pentru Suită Excepțională de Soluții pentru Imagistica Documentelor

  • Canon uniFLOW V5.3

Analiștii BLI au fost impresionați atât de imageRUNNER  2202N, cât și de imageRUNNER ADVANCE 6255i de la Canon, datorită execuției, productivității și calității de excepție. Multifuncționala monocromă imageRUNNER 2202N a fost apreciată pentru calitatea superlativă a imaginii în modurile de printare și de copiere, precum și pentru aplicația flexibilă MF Toolbox, care permite scanarea fișierelor și comprimarea acestora în fișiere PDF cu funcție de căutare. A fost de asemenea evidențiată durabilitatea și fiabilitatea corpului de printare, care a finalizat 60.000 de imprimari și 12.000 de scanări fără probleme de comunicare sau erori de service.

Multifuncționala Canon imageADVANCE 6255i a fost de asemenea apreciată ca fiind un instrument foarte productiv pentru medii de lucru de birou foarte aglomerate. Analiștii BLI au fost impresionați de panoul de control customizabil, driver-ele intuitive și setările nelimitate de profil, care permit utilizatorilor să programeze activități complexe cu o singură apasare de buton.

În plus, BLI a acordat premiul Winter Pick of the Year pentru Realizări Excepționale în domeniul Eficienței Energetice pentru multifuncționala Canon i-SENSYS MF6180dw. Aparatul a avut în mod constant un consum de energie mult sub medie, comparativ cu multifuncționalele monocrome A4 pentru grupuri de lucru mici ale competiției. De asemenea, a avut timpi mult mai rapizi decât media la revenirea din modul de asteptare, astfel că utilizatorii pot fi siguri că setarea pentru i-SENSYS MF6180dw nu le va afecta productivitatea. Adițional, ecranul rămâne stins când sunt trimise comenzi de printare în timpul modului de asteptare, economisind și mai multă energie.

Premiul Winter Pick of the Year pentru Multifuncționale Monocrome A4 Excepționale către i-SENSYS MF229dw de la Canon a fost acordat datorită calității superioară a imaginii atât în modul de imprimare, cât și de copiere. BLI a luat în considerare și gama largă de funcții de conectivitate. În calitate de aparat compact 4 în 1 cu certificare Mopria, acesta suportă aplicațiile Canon Mobile Printing și Canon Mobile Scanning, pentru iOS și Android.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *