Canon lansează cel mai performant super zoom

Canon adaugă un nou membru prestigioasei sale serii PowerShot G-Series: noul PowerShot G3 X.

Canon PowerShotÎn calitate de prima cameră foto compactă Canon cu superzoom și un senzor CMOS iluminat posterior, de tip 1.0, noul PowerShot G3 X realizează imagini, dar și video-uri de o adevărată calitate și atinge noi niveluri de creativitate pentru o cameră foto compactă.

Combinând sistemele optice de top de la Canon, un interval de zoom versatil, de 25x, și control manual de nivel DSLR, modelul PowerShot G3 X se poate apropia și mai mult de subiect pe măsura călătoriilor, explorărilor și implicit a fotografiilor, totul din mișcare. Este un model ideal pentru fotogarafiile din natură sau pentru  a surprinde detaliile unui meci sportiv.

Creată de experți pentru a livra imagini cu a căror calitate fotografii se pot mândri, noul PowerShot G3 X îmbină cele mai puternice specificații ale unei camere foto Canon compacte superzoom de până acum. Pot fi surprinse cu ușurință detalii și culori vibrante, datorită senzorului CMOS de tip 1.0, iluminat posterior, de 20,2 MP. Când acesta se asociază cu obiectivul f/2.8-5.6 cu diafragmă cu 9 lame, ajută la crearea unor imagini cu un blur de fundal minunat.

Zoom-ul optic 25x se apropie de subiecți fără a pierde din claritatea necesară unor fotografii frumoase.

Canon a echipat noul PowerShot G3 X cu procesorul DIGIC 6, pentru o viteză extremă, iar pentru a fotografia cu încredere în condiții dificile de iluminare, sistemul HS al camerei foto poate reda detalii vii și frumoase, chiar și pe lumină slabă, cu un ISO de până la 12.800. Camera foto PowerShot G3 X poate fotografia până la 5,9 cadre pe secundă, pentru a surprinde toată acțiunea din jur. Autofocusul rapid asigură rezultate clare și bine focalizate de fiecare dată.

Cu un nivel de control obtinut de obicei de camerele video profesioniste, modelul PowerShot G3 X permite redarea formă scenelor prin imagini cu frecvență variabilă, de la 24p până la 60p, precum și prin control manual pentru diafragmă și ISO. Capabilă de înregistrări audio de o claritate excelentă, datorită unei latitudini de expunere extinse, camera foto dispune și de mufe dedicate pentru microfon și căști audio, precum și o ieșire HDMI live, pentru a putea vizualiza rezultatul pe un monitor extern în timpul filmării. Imaginea se menține stabilă chiar și când se filmează în timpul deplasării pe stradă sau cu un mijloc de transport rapid datorită sistemului Intelligent IS și modului avansat Dynamic IS pe 5 axe.

Funcția Short Clip Movie ajută la crearea videoclipurilor de patru, cinci sau șase secunde cu multiple opțiuni de redare, iar modul Story Highlights selectează inteligent fotografii și videoclipuri ale anumitor persoane, evenimente sau date, combinându-le apoi într-un singur film scurt și ușor de partajat.

PowerShot G3 X vă oferă tot controlul de care e nevoie pentru a surprinde imaginea perfectă. Are o rezoluție de 1,6 milioane de puncte, un ecran touch înclinabil de 8 cm (3,2 inci), și se glisează printre setările și modurile favorite datorită interfeței de tip EOS.

Inelul de Control al Obiectivului are o mișcare fină și poate fi utilizat pentru diferite funcții, precum focalizarea; în același timp, funcția Full Manual Control, fotografierea RAW și modul de expunere Bulb oferă rezultatele dorite. Grație corpului camerei rezistent la praf și stropi se poate fotografia în continuare cu PowerShot G3 X. Pentru o manevrare ca la DSRL, hot shoe permite atașarea unui ocular electronic de înaltă rezoluție sau unul dintre blitz-urile din Gama Canon Speedlite.

Funcția de fotografiere de la distanță prin Wi-Fi și noua aplicație Camera Connect permit controlarea funcțiile-cheie ale camerei foto direct de pe dispozitivul mobil, inclusiv accesul la controlul complet manual.  Funcția Dynamic NFC simplifică transferul de imagini către o Stație Canon Connect sau către dispozitivul mobil, iar funcționalitatea Image Sync pot să vă ajute să salvați toate fotografiile în cloud, inclusiv direct în serviciul de cloud de la Canon, irista, pentru o siguranță deplină.

Beneficiile-cheie ale modelului PowerShot G3 X:

  • Senzor performant, combinat cu un obiectiv superzoom 25x
  • Creați, conectați-vă și partajați cu ușurință
  • Funcții avansate pentru film, potrivite cineaștilor în devenire
  • Comenzile experte vă ajută să vă exprimați creativitatea
  • Fotografiați ca un expert, în orice mediu

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *