Canon lansează cinci noi proiectoare și două presentere profesioniste

Canon Europe, lider mondial în domeniul soluțiilor de imagistică, anunță astăzi lansarea a cinci noi proiectoare din gama sa LV.

Canon-LV-X310STNoile modele de proiectoare sunt construite pentru a veni în întâmpinarea unor cerințe diverse din partea clienților și profesioniștilor în integrare, în special în cadrul mediilor academice și de afaceri, datorită conectivității lor îmbunătățite, luminozității ridicate și capabilităților flexibile de instalare.

Canon a lansat și două noi presentere profesioniste, PR100 și PR1000, care oferă design și funcționalitate de top în clasa lor, adaptându-se oricăror cerințe de prezentare.

Modelul LX-MU700 este cel mai luminos proiector WUXGA pentru expoziții de până acum de la Canon, furnizând 7.500 de lumeni atunci când sunt pornite ambele lămpi – ideal pentru medii precum amfiteatrele mari, cu niveluri ridicate de lumină ambientală. Funcționalitatea lămpilor duale oferă un nivel înalt de fiabilitate: dacă una dintre lămpi se strică, proiectorul poate continua să opereze în modul cu o singură lampă.

Modelul LX-MU700 suportă șapte obiective interschimbabile – de la fixe scurte la ultra-lungi – care permit profesioniștilor în integrare să aleagă obiectivul cel mai potrivit distanței de proiecție și ambientului, permițând acuratețe și flexibilitate a instalării.

Dispozitivul dispune și de două roți cu șase culori, optimizate pentru luminozitate sau culoare, ceea ce-l face ideal pentru expoziții care necesită folosirea de conținut video sau grafică pe computer. Pentru mai multă ușurință în utilizare, modelul LX-MU700 permite și memorarea a zece grupuri de setări pentru focalizare, zoom și poziția obiectivului.

Cele mai recente modele LV au suport pentru HDBaseT, un nou standard de conectivitate care permite transmisia pe distanțe mari a semnalelor HD media, audio și de control, printr-un singur cablu LAN. Acesta din urmă poate avea până la 100 de metri lungime, sporind semnificativ comoditatea configurării sistemelor și sprijinind partajarea de informații.

Două dintre modelele noi, LV-WX310ST și LV-X310ST, dispun și de capabilități MHL, permițându-le utilizatorilor să proiecteze imagini de pe tablete și smartphone-uri compatibile prin intermediul portului HDMI. Această funcționalitate este ideală pentru creșterea implicării în cazul prezentărilor – atât în sala de clasă cât și în cea de conferințe.

„Proiectoarele pe care le lansăm astăzi demonstrează angajamentul nostru față de satisfacerea nevoilor diverse ale clienților și profesioniștilor în integrare. Aceste modele noi se adresează unei cereri crescânde a pieței pentru instalații cu luminozitate foarte ridicată și conectivitate îmbunătățită, pe măsură ce clienții doresc să utilizeze proiectoarele în moduri inovatoare – de exemplu, în scopuri de instruire medicală în spitale, sau pentru vizualizarea conținutului 3D. Aceste inovații recente le oferă profesioniștilor în integrare mai multă flexibilitate în configurarea sistemelor”, a declarat Colin Boyle, European Product Marketing Specialist, Canon Europe.

PR100-RC este presenter-ul premium profesionist construit de Canon pentru a răspunde oricăror nevoi ale unei prezentări, datorită ecranului LCD luminos și puterii înalte a laserului. Distanța mare de operare permite ca presenter-ul să se situeze până la 15 metri de PC, oferind o mobilitate fără efort.

Funcția ‘Smart Timer’ permite telecomenzii să țină monitorizeze timpul și să utilizeze un cronometru, acesta din urmă transmițând alerte sub formă de vibrații. Presenter-ul are multiple setări de cronometrare, inclusiv la jumătatea timpului alocat, la cinci și respectiv un minut până la final – semnalizate printr-una, două, respectiv trei vibrații.

Modelul PR100-RC suportă și o varietate mare de programe software pentru prezentări, inclusiv PowerPoint, Adobe Reader, Keynote și Preview. Instalarea este rapidă și facilă: prin simpla introducere a USB-ului în PC, acesta se va conecta instantaneu la dispozitivele care rulează iOS sau Windows. Prin intermediul funcției ‘Smart Presentation’, o simplă atingere de buton permite trecerea la un ecran negru, pentru a atrage atenția auditoriului către vorbitor.

Telecomanda PR100-RC are un design ergonomic, cu o curbură ce se potrivește ușor în palmă, butoane de control la îndemână și o mufă USB și este un presenter pentru începători, dar care oferă o parte din aceleași funcții utile, inclusiv cea de conectare instantanee după introducere, fără a mai fi necesară o instalare.

Informații suplimentare despre noile adiții ale gamelor LV și XEED

  • LX-MU500 – oferă rezoluție WUXGA si proiecții luminoase în format larg, cu o rată de contrast de 2500:1. Acest model este de tip semi-expoziție, potrivit deopotrivă pentru medii de lucru corporatiste și educaț
  • LX-MW500 – proiectează imagini WXGA luminoase și clare, cu o rată de contrast de 3750:1. Acest model de tip semi-expoziție este portabil și flexibil, potrivit pentru folosirea atât în săli de clasă, cât și de conferințe.
  • LV-WX310ST – modelul oferă imagini WXGA luminoase, clare și în format larg de la distanță mică, fiind potrivit deopotrivă pentru medii de lucru corporatiste și educaț
  • LV-X310ST – oferă rezoluție XGA și proiecții luminoase de la distanță mică, fiind de asemenea potrivit pentru medii de lucru corporatiste și educaționale

Toate noile modele beneficiază de Garanția Canon de 3 ani pentru lampă, care elimină costurile lămpilor de schimb pe o perioadă de trei ani de la achiziționarea unui produs nou.

Noile modele LX se califică și pentru acordarea Serviciului de împrumut aferent Garanției extinse de 3 ani: acesta le oferă clienților un proiector de împrumut începând de a doua zi după prezentarea celui defect pentru reparații. Această facilitate scade substanțial costurile de funcționare a proiectoarelor.

Toate aceste noi modele de proiectoare vor fi disponibile începând din ianuarie 2016, iar Noile modele de presentere profesioniste din aprilie 2016.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *