Canon lansează noul EOS C100 Mark II

Astăzi, 22 octombrie, Canon își extinde gama de Camere Cinema EOS cu modelul EOS C100 Mark II, cea mai nouă cameră video profesională cu senzor Super35mm, pentru un singur operator. Pornind de la succesul recunoscut al modelului EOS C100, noul EOS C100 Mark II vine cu un pachet semnificativ îmbunătățit, aducând o calitate mai bună a imaginii, flexibilitate creativă, plus operativitate mai ușoară și posibilități de partajare wireless.

C100 MK II.4Folosind tehnologia specifică emblematicului EOS C500, noul EOS C100 Mark II dispune de un motor de imagistică puternic, cu o performanță uimitoare. Combinația dintre senzorul Canon CMOS Super 35mm de 8.5MP și procesorul DIGIC DV 4 asigură culorile bogate și o latitudine de expunere vasta, sinonime cu camerele video Cinema EOS, în timp ce intervalul  ISO, extins acum între 320 și 102.400, asigură o imagine superbă chiar și în condiții de luminozitate extrem de scăzute.

Camera video dispune și de un sistem nou de procesare a imaginii, care îi îmbunătățește și mai mult performanța, prin reducerea efectelor moiré și aliasing; rezultatul este o imagine mai limpede și clară.

Modelul EOS C100 Mark II include tehnologia inovatoare Canon Dual Pixel CMOS AF ca standard care permite focalizarea corectă și schimbarea ușoară a focusului între multipli subiecți într-un singur cadru. Tehnologia Canon de detectare a fețelor- Face Detection AF- este de asemenea disponibilă și aduce un plus de control creativ prin recunoașterea automată și mentinerea in clar a fețelor.

Noul EOS C100 Mark II dispune de două formate de înregistrare, pentru nevoi diferite de producție. Înregistrarea Dual Format permite operatorului să capteze simultan imagini Full HD în format MP4 (până la 35Mbps) și AVCHD (până la 28 Mbps), cu o frecvență de până la 60p cadre pe secundă. Utilizatorul are alternativa de a înregistra imagini HD și SD pe carduri SD de memorie separate. Această plajă de opțiuni extinde și mai mult gama oportunităților creative oferite de modelul EOS C100 Mark II și face posibilă captarea imaginilor de acțiune, atât slow cât și fast motion.

Modelul EOS C100 Mark II este ideal pentru filmarea în aproape orice situație, în special cele cu un singur cameraman. Operarea camerei video din browser, prin Wi-Fi încorporat, precum și suportul pentru telecomanda multifuncțională RC-V100 de la Canon permit poziționarea camerei video în locații de neconceput până acum, permițând echipei de filmare să-și mențină controlul creativ chiar și în cele mai dificile și incomode situații.

Ecranul noului EOS C100 Mark II a fost re-proiectat: acum se deschide către lateral pentru o monitorizare mai bună, oferind inclusiv posibilitatea ca utilizatorul să încadreze imaginea în timp ce stă în fața obiectivului. Un nou ecran OLED aduce un contrast mai mare, culori mai vii și timpi de răspuns mai mici, chiar și în condiții de luminozitate mare. Camera dispune și de un vizor electronic (EVF) îmbunătățit, ce se poate retracta și înclina, cu un ocular mai mare, permițând o mai mare flexibilitate și acuratețe în timpul filmării. În plus, o serie de funcții audio profesionale acompaniază un microfon din mâner, în timp ce un nou microfon încorporat a fost anexat corpului principal al camerei, permițând continuitatea sunetului cu o configurație a camerei video redusă.

Ca parte din sistemul EOS, modelul EOS C100 Mark II este deja compatibil cu (și optimizat pentru) renumita gamă Canon de obiective EF interschimbabile și obiective EF cinema 4K, oferind atât puterea, cât și versatilitatea necesare pentru a veni în întâmpinarea oricărei provocări de ordin creativ.

Avantajele-cheie ale modelului EOS C100 Mark II

  • Senzor CMOS Super 35mm de 8.3MP, ISO 102.400
  • Tehnologie Dual Pixel CMOS AF și Face Detection AF
  • Înregistrare Dual Format AVCHD/MP4 de până la 1080/60p
  • Ecran OLED; EVF îmbunătățit
  • Wi-Fi încorporat și opțiuni pentru telecomandă

Conectivitatea Wi-Fi integrată – o premieră pentru seria Cinema EOS – asigură o partajare a filmelor mai facilă ca niciodată, datorită posibilității de transfer al fișierelor prin FTP. În situații care cer rezultate rapide, precum reportajele de știri și evenimente, înregistrarea Dual Format permite operatorului să partajeze fișierele SD de rezoluție mică direct de pe camera video, păstrând în același timp o copie HD în deplină siguranță.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *